Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

MSI Radeon RX Vega 64 AIR BOOST 8G OC

MSI RADEON RX VEGA 64 AIR BOOST 8G OC

  Art.nr: 1009380
  • 8GB HBM2 2048-bit
  • 1272 MHz klockfrekvens
  • Redo för Virtual Reality
  • 1575 MHz turbofrekvens
  • 1x HDMI och 3 x DisplayPort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Radeon RX Vega Graphics är för den extrema spelaren, med högra krav på kvalitet, som vill kunna driva sina spel med högsta upplösning, högsta framerate, maximala inställningarna och som vill ha banbrytande funktioner för att följa utvecklingen in i framtiden. Med 4K UHD-upplösning får du en otrolig skärpa och detaljrikedom under tiden du spelar.

MSI Afterburner

Med MSI Afterburner kan du justera dina inställningar så som klockhastigheter, fläkthastigheter, spänningsinställningar och ger användaren möjlighet att övervaka allt i realtid genom en anpassad skärmdisplay. MSI Afterburner har alla verktyg som du behöver för att få ut det mesta av ditt grafikkort.

AMD Freesync technology

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar tears på skärmen utan någon fördröjning och latens.

Redo för exceptionell VR

AMD vars mål är att göra VR så bekväm och realistisk som möjligt genom att skapa och behålla det som kallas "närvaro", ett tillstånd av aktiv medvetenhet där situationer, föremål eller saker i den virtuella världen kan tolkas som "verkliga". MSI AMD RADEON RX VEGA 64 AIR BOOST 8G OC kommer att leverera fantastisk och exceptionell prestanda för VR-gaming.

1009380 MSI MSI RADEON RX VEGA 64 AIR BOOST 8G OC RADEON RX VEGA 64 AIR BOOST 8G OC Radeon RX Vega Graphics är för den extrema spelaren, med högra krav på kvalitet, som vill kunna driva sina spel med högsta upplösning, högsta framerate, maximala inställningarna och som vill ha banbrytande funktioner för att följa utvecklingen in i framtiden. Med 4K UHD-upplösning får du en otrolig skärpa och detaljrikedom under tiden du spelar. MSI Afterburner Med MSI Afterburner kan du justera dina inställningar så som klockhastigheter, fläkthastigheter, spänningsinställningar och ger användaren möjlighet att övervaka allt i realtid genom en anpassad skärmdisplay. MSI Afterburner har alla verktyg som du behöver för att få ut det mesta av ditt grafikkort. AMD Freesync technology Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar tears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Redo för exceptionell VR AMD vars mål är att göra VR så bekväm och realistisk som möjligt genom att skapa och behålla det som kallas "närvaro", ett tillstånd av aktiv medvetenhet där situationer, föremål eller saker i den virtuella världen kan tolkas som "verkliga". MSI AMD RADEON RX VEGA 64 AIR BOOST 8G OC kommer att leverera fantastisk och exceptionell prestanda för VR-gaming. AMD-grafikkort 3,5 2 3290 SEK 3290 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort