Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

MSI AMD Radeon RX5700 8 GB

MSI Radeon RX5700 8GB

  Art.nr: 1009171
  • 8 GB GDDR6 256-bit
  • 1465 MHz klockfrekvens
  • 1725 MHz turbofrekvens
  • PCI-Express 4.0
  • 1 x HDMI och 3 x DisplayPort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MSI Radeon RX5700 8GB är AMD's senaste grafikkort. Det är bestyckat med 8 GB GDDR6, snabba PCI-Express 4.0 samt den nya RDNA-arkitekturen som ger högra bandbredd på i grafikprocessorn och en låg strömförbrukning på endast 180W.

RDNA-arkitekturen är skapad från grunden designad med överlägsen prestanda och effektivitet när det kommer till strömförbrukning. RDNA-arkitekturen är grundstenen som driver AMD's 7nm gaming-grafikkort vilket ger 1,25x mer prestanda per clock jämfört med de tidigare 14nm-processorerna.

MSI Afterburner

Med MSI Afterburner kan du justera dina inställningar så som klockhastigheter, fläkthastigheter, spänningsinställningar och ger användaren möjlighet att övervaka allt i realtid genom en anpassad skärmdisplay. MSI Afterburner har alla verktyg som du behöver för att få ut det mesta av ditt grafikkort.

AMD Freesync technology

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar tears på skärmen utan någon fördröjning och latens.

AMD FreeSync

AMD Crossfire

AMD CrossFire ™ -tekniken är den ultimata plattformen med flera GPU-prestanda. AMD CrossFire ™ låser upp kraften på två eller flera grafikkort som arbetar parallellt för att dramatiskt förbättra spelprestandan. Grafikkort med stöd för AMD CrossFire ™ ger flexibiliteten att kombinera två, tre eller fyra GPU:er, är den perfekta lösningen för dem som kräver extrem prestanda.

Redo för exceptionell VR

AMD vars mål är att göra VR så bekväm och realistisk som möjligt genom att skapa och behålla det som kallas "närvaro", ett tillstånd av aktiv medvetenhet där situationer, föremål eller saker i den virtuella världen kan tolkas som "verkliga". AMD Radeon RX5700 8G kommer att leverera fantastisk och exceptionell prestanda för VR-gaming.

1009171 MSI MSI Radeon RX5700 8GB Radeon RX 5700 8G MSI Radeon RX5700 8GB är AMD's senaste grafikkort. Det är bestyckat med 8 GB GDDR6, snabba PCI-Express 4.0 samt den nya RDNA-arkitekturen som ger högra bandbredd på i grafikprocessorn och en låg strömförbrukning på endast 180W. RDNA-arkitekturen är skapad från grunden designad med överlägsen prestanda och effektivitet när det kommer till strömförbrukning. RDNA-arkitekturen är grundstenen som driver AMD's 7nm gaming-grafikkort vilket ger 1,25x mer prestanda per clock jämfört med de tidigare 14nm-processorerna. MSI Afterburner Med MSI Afterburner kan du justera dina inställningar så som klockhastigheter, fläkthastigheter, spänningsinställningar och ger användaren möjlighet att övervaka allt i realtid genom en anpassad skärmdisplay. MSI Afterburner har alla verktyg som du behöver för att få ut det mesta av ditt grafikkort. AMD Freesync technology Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar tears på skärmen utan någon fördröjning och latens. AMD Crossfire AMD CrossFire ™ -tekniken är den ultimata plattformen med flera GPU-prestanda. AMD CrossFire ™ låser upp kraften på två eller flera grafikkort som arbetar parallellt för att dramatiskt förbättra spelprestandan. Grafikkort med stöd för AMD CrossFire ™ ger flexibiliteten att kombinera två, tre eller fyra GPU:er, är den perfekta lösningen för dem som kräver extrem prestanda. Redo för exceptionell VR AMD vars mål är att göra VR så bekväm och realistisk som möjligt genom att skapa och behålla det som kallas "närvaro", ett tillstånd av aktiv medvetenhet där situationer, föremål eller saker i den virtuella världen kan tolkas som "verkliga". AMD Radeon RX5700 8G kommer att leverera fantastisk och exceptionell prestanda för VR-gaming. AMD-grafikkort 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort