Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

R9 290X med 4GB GDDR5

Sapphire R9 290X 4GB TRI-X

  Art.nr: 225736
  • PCIe 3.0 x16
  • 1040 MHz klockfrekvens
  • 4GB GDDR5 512-bit
  • 1300 MHz minnesklockfrekvens
  • DirectX 12

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev skillnaden med nya R9 290X Tri-X. Grafikkortet är utrustat med den senaste GCN (graphics core next) arkitekturen och med en ny förbättrad motor med klockningshastigheter upp till 1040Mhz. Med 4G högpresterande GDDR5-internminne får du snabba laddningstider och fantastisk prestanda även vid mer krävande spel. 

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse.

Graphics Core Next (GCN)

Få extrem prestanda med GCN-arkitektur, grafikmotorn är laddad med AMD Radeon ™ R9 grafik som ger dig fantastiska spelupplevelser och bekymmerslöst filmtittande eller arbete på flera skärmar utan att tumma på prestandan.

Stöd för flera bildskärmar

Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen.

Högupplöst 3D

HD3D-teknologin ger dig högupplöst 3D i 720p eller högre. För dig som vill se på 3D-film eller spela dina favoritspel som stödjer 3D är AMD-korten med HD3D ett självklart alternativ.

225736 225736 Sapphire Sapphire R9 290X 4GB TRI-X 11226-03-40G Upplev skillnaden med nya R9 290X Tri-X. Grafikkortet är utrustat med den senaste GCN (graphics core next) arkitekturen och med en ny förbättrad motor med klockningshastigheter upp till 1040Mhz. Med 4G högpresterande GDDR5-internminne får du snabba laddningstider och fantastisk prestanda även vid mer krävande spel.  AMD Eyefinity AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse. Graphics Core Next (GCN) Få extrem prestanda med GCN-arkitektur, grafikmotorn är laddad med AMD Radeon ™ R9 grafik som ger dig fantastiska spelupplevelser och bekymmerslöst filmtittande eller arbete på flera skärmar utan att tumma på prestandan. Stöd för flera bildskärmar Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen. Högupplöst 3D HD3D-teknologin ger dig högupplöst 3D i 720p eller högre. För dig som vill se på 3D-film eller spela dina favoritspel som stödjer 3D är AMD-korten med HD3D ett självklart alternativ. AMD-grafikkort 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort