Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

AMD Radeon RX 5500 XT med 8 GB minne

Sapphire Radeon Pulse RX 5500 XT 8G

  Art.nr: 1011034
 • PCIe 4.0 x 16
 • 1737 MHz klockfrekvens
 • 1845 MHz turbofrekvens
 • 8 GB GDDR6
 • 128-bit minnesbuss

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sapphire Pulse RX 5500 XT 8G erbjuder prestanda som varje spelare behöver. Med kvalitetskomponenter och en robust digital kraftkonstruktion levererar Pulse RX 5500 enastående 1080p-prestanda och högkvalitativt spel som drivs av AMDs nya extrema RDNA-arkitektur. Den finjusterade Dual-X-kyltekniken håller inte bara komponenterna svala, utan bidrar till en mycket låg ljudnivå.

Grafik i toppklass

Ett samverkande utförande som är kontrollerat av en inbyggd Asynchronous Compute-motor gör att nästa generations spel kan köras smidigt och effektivt på Radeon GPU. Eftersom fler och fler spel ökar sina grafikeffekter, med exempelvis DirectX 12 och Vulkan, och även kräver fler frekventa programuppdateringar krävs det mer av grafikkorten än tidigare och med Radeon RX 5500 så kan du känna dig trygg med att grafikkortet fortsätter leverera grafik i toppklass.

Konstruerad även för VR

Sapphire Radeon RX 5500 är konstruerad även för VR-spel. RX5500 gör att du kan uppleva riktigt rika och fördjupande VR-miljöer och genuina spelupplevelser, som är förstärkta av spelarkomfort och kompatibilitet. AMD LiquidVR-tekniken som har den banbrytande tekniken Asynchronous Shaders, hjälper dig att motverka illamående och åksjuka när du spelar VR-spel. Med Radeon RX 5500 möjliggörs en helt ny uppslukande och behaglig VR-upplevelse, där spelarens upplevelse och komfort står i centrum.

AMD Freesync teknologi

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre.

Surroundljud i 3D-format

Med nästa generations Radeon grafikkort får du en revolutionerande ljudbehandlingsmiljö, som skapar den mest realistiska surroundmiljö för VR-spel i 3D-format. Det ger dig en ännu bättre spelupplevelse, där inte bara bilden står i centrum utan även ljudet.

Ta del av DirectX® 12

DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara.

Sapphire Radeon RX 5700 8 GB Direct 12

Titta även på

(1 st)
 • 8 GB GDDR6 VRAM
 • 1935 MHz GPU-frekvens
 • 2025 MHz turbofrekvens

5 490:-

Titta även på

(1 st)
 • 8 GB GDDR6 VRAM
 • 1935 MHz GPU-frekvens
 • 2025 MHz turbofrekvens

5 490:-

Ingår i kampanj:
AMD Raise the Game

Ingår i kampanj:
AMD Raise the game

1011034 Sapphire Sapphire Radeon Pulse RX 5500 XT 8G 11295-01-20G Sapphire Pulse RX 5500 XT 8G erbjuder prestanda som varje spelare behöver. Med kvalitetskomponenter och en robust digital kraftkonstruktion levererar Pulse RX 5500 enastående 1080p-prestanda och högkvalitativt spel som drivs av AMDs nya extrema RDNA-arkitektur. Den finjusterade Dual-X-kyltekniken håller inte bara komponenterna svala, utan bidrar till en mycket låg ljudnivå. Grafik i toppklass Ett samverkande utförande som är kontrollerat av en inbyggd Asynchronous Compute-motor gör att nästa generations spel kan köras smidigt och effektivt på Radeon GPU. Eftersom fler och fler spel ökar sina grafikeffekter, med exempelvis DirectX 12 och Vulkan, och även kräver fler frekventa programuppdateringar krävs det mer av grafikkorten än tidigare och med Radeon RX 5500 så kan du känna dig trygg med att grafikkortet fortsätter leverera grafik i toppklass. Konstruerad även för VR Sapphire Radeon RX 5500 är konstruerad även för VR-spel. RX5500 gör att du kan uppleva riktigt rika och fördjupande VR-miljöer och genuina spelupplevelser, som är förstärkta av spelarkomfort och kompatibilitet. AMD LiquidVR-tekniken som har den banbrytande tekniken Asynchronous Shaders, hjälper dig att motverka illamående och åksjuka när du spelar VR-spel. Med Radeon RX 5500 möjliggörs en helt ny uppslukande och behaglig VR-upplevelse, där spelarens upplevelse och komfort står i centrum. AMD Freesync teknologi Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre. Surroundljud i 3D-format Med nästa generations Radeon grafikkort får du en revolutionerande ljudbehandlingsmiljö, som skapar den mest realistiska surroundmiljö för VR-spel i 3D-format. Det ger dig en ännu bättre spelupplevelse, där inte bara bilden står i centrum utan även ljudet. Ta del av DirectX® 12 DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara. AMD-grafikkort 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Grafikkort
 3. AMD-grafikkort