Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX Vega56 med 8GB HBM2-minne

Sapphire Radeon Pulse RX Vega 56

  Art.nr: 1002851
  • 8 GB HBM2 2048-bit
  • 1512 MHz klockfrekvens
  • 1 st HDMI 3 st Displayport
  • Redo för Virtual Reality
  • Stöd för AMD Crossfire

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX Vega56 8G HBM2 har byggts med den extrema spelaren i åtanke. Ta ett kliv in till nästa generation av fördjupande spel och förlora dig själv i de bästa high-end spelen och en virtuell verklighetsupplevelser. Fly verkligheten i de senaste grafiskt intensiva spelen med höga framerates och i Ultra HD-upplösning. 

SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX Vega56 8G HBM2 är byggd med en omfattande nydesignad och framåtriktad GPU-arkitektur för att ge en extrem prestanda i de senaste DirectX® 12- och Vulkan®-spelen. Förhöj din grafikkvalitet och ta fram varje detalj i fantastiska upplösningar, driv de senaste skärmarna och spela i livlik HDR. Streama ditt spel på till exempel Twitch eller Youtube och spela in dina höjdpunkter samtidigt.

Ta del av DirectX® 12

DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara.

Dual-X kylning

SAPPHIREs välkända Dual-X Cooling drivs av två massiva, men tysta fläktar och toppmodern radiatorn design. Den nya formen med 95 mm-blad betyder större luftflöde och överlägsen kylflänsbeläggning vid lägre ljud jämfört med standardkylning.Dessa har dubbla kullagerfläktar, som har en 85% längre livslängd än standardfläktar.

AMD Freesync teknologi

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse.

Frame Rate Target Control

Frame Rate Target Control (FRTC) gör det möjligt för användare att ställa in en maximal bildhastighet när man spelar ett spel i helskärmsläge. Fördelen är att FRTC kan minska GPU-strömförbrukningen vilket minskar värmeutveckling och fläkthastighet / brus på grafikkortet.

AMD Xbox Game Pass PC
AMD Xbox Game Pass PC
1002851 Sapphire Sapphire Radeon Pulse RX Vega 56 11276-02-40G SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX Vega56 8G HBM2 har byggts med den extrema spelaren i åtanke. Ta ett kliv in till nästa generation av fördjupande spel och förlora dig själv i de bästa high-end spelen och en virtuell verklighetsupplevelser. Fly verkligheten i de senaste grafiskt intensiva spelen med höga framerates och i Ultra HD-upplösning.  SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX Vega56 8G HBM2 är byggd med en omfattande nydesignad och framåtriktad GPU-arkitektur för att ge en extrem prestanda i de senaste DirectX® 12- och Vulkan®-spelen. Förhöj din grafikkvalitet och ta fram varje detalj i fantastiska upplösningar, driv de senaste skärmarna och spela i livlik HDR. Streama ditt spel på till exempel Twitch eller Youtube och spela in dina höjdpunkter samtidigt. Ta del av DirectX® 12 DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara. Dual-X kylning SAPPHIREs välkända Dual-X Cooling drivs av två massiva, men tysta fläktar och toppmodern radiatorn design. Den nya formen med 95 mm-blad betyder större luftflöde och överlägsen kylflänsbeläggning vid lägre ljud jämfört med standardkylning.Dessa har dubbla kullagerfläktar, som har en 85% längre livslängd än standardfläktar. AMD Freesync teknologi Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre. AMD Eyefinity AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse. Frame Rate Target Control Frame Rate Target Control (FRTC) gör det möjligt för användare att ställa in en maximal bildhastighet när man spelar ett spel i helskärmsläge. Fördelen är att FRTC kan minska GPU-strömförbrukningen vilket minskar värmeutveckling och fläkthastighet / brus på grafikkortet. AMD-grafikkort 4,9 7 3090 SEK 3090 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort