Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

R9 390 med 8GB GDDR5 och stöd för upp till 5 bildskärmar

Sapphire Radeon R9 390 Nitro 8GB

  Art.nr: 223079
  • PCIe 3.0 x16
  • 8GB GDDR5 512-bit
  • 1040 MHz klockfrekvens
  • 1500 MHz minnesklockfrekvens
  • DirectX 12
  • Max 1 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nu är nya, grymma 300-serien av grafikkort här. R9 390 har 8GB GDDR5 minne som ger dig snabba laddningstider, skarp grafik och HD-upplöst gaming. Kortet är 4K-ready, vilket innebär upplösning upp till 4 gånger så hög som Full-HD. Sapphire R9 390 8GB kommer med meföljande backplate.

Grafikkortet har stöd för upp till fyra skärmar så att du får en imponerande och omslutande gaming-upplevelse. Njut av intensiva spelsessioner, tack vare grafikkortets design och avancerade kylteknik är det utformat för att klara långa och tuffa spelsessioner.

Anslut en 4K-skärm eller koppla samman upp till 5 skärmar, valet är ditt. AMD Eyefinity 5 Display Teknologi expanderar bildytan upp till 5 skärmar för en mer omslutande känsla.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse.

Graphics Core Next (GCN)

Få extrem prestanda med GCN-arkitektur, grafikmotorn är laddad med AMD Radeon ™ R9 grafik som ger dig fantastiska spelupplevelser och bekymmerslöst filmtittande eller arbete på flera skärmar utan att tumma på prestandan.

Stöd för flera bildskärmar

Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen.

Högupplöst 3D

HD3D-teknologin ger dig högupplöst 3D i 720p eller högre. För dig som vill se på 3D-film eller spela dina favoritspel som stödjer 3D är AMD-korten med HD3D ett självklart alternativ.

223079 223079 Sapphire Sapphire Radeon R9 390 Nitro 8GB 11244-01-20G Nu är nya, grymma 300-serien av grafikkort här. R9 390 har 8GB GDDR5 minne som ger dig snabba laddningstider, skarp grafik och HD-upplöst gaming. Kortet är 4K-ready, vilket innebär upplösning upp till 4 gånger så hög som Full-HD. Sapphire R9 390 8GB kommer med meföljande backplate. Grafikkortet har stöd för upp till fyra skärmar så att du får en imponerande och omslutande gaming-upplevelse. Njut av intensiva spelsessioner, tack vare grafikkortets design och avancerade kylteknik är det utformat för att klara långa och tuffa spelsessioner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Anslut en 4K-skärm eller koppla samman upp till 5 skärmar, valet är ditt. AMD Eyefinity 5 Display Teknologi expanderar bildytan upp till 5 skärmar för en mer omslutande känsla. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> AMD Eyefinity AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse. Graphics Core Next (GCN) Få extrem prestanda med GCN-arkitektur, grafikmotorn är laddad med AMD Radeon ™ R9 grafik som ger dig fantastiska spelupplevelser och bekymmerslöst filmtittande eller arbete på flera skärmar utan att tumma på prestandan. Stöd för flera bildskärmar Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen. Högupplöst 3D HD3D-teknologin ger dig högupplöst 3D i 720p eller högre. För dig som vill se på 3D-film eller spela dina favoritspel som stödjer 3D är AMD-korten med HD3D ett självklart alternativ. AMD-grafikkort 4,8 8 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort