Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvänligt R9 270 grafikkort med 2GB minne

XFX Radeon R9 270 2GB

  Art.nr: 214683
  • PCIe 3.0 x16
  • 2GB GDDR5 256-bit
  • 900 MHz klockfrekvens
  • 925 MHz turbo
  • DirectX 11.2

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med XFX Radeon R9 270 får du HD-gaming till en bra prisnivå. Grafikkortet ger dig 2GB GDDR5 minne som ger dig snabba laddningstider, skarp grafik och HD-upplöst gaming. Kortet är 4K-ready, vilket innebär upplösning upp till 4 gånger så hög som Full-HD. Grafikkortet har stöd för upp till 4 skärmar så att du får en imponerande och omslutande gaming-upplevelse. Njut av intensiva spelsessioner, tack vare grafikkortets design och avancerade kylteknik är det utformat för att klara långa och tuffa spelsessioner.

Gaming med 4K-upplösning och stöd för 4 skärmar

Ta del av allting som händer. Den oerhörda detaljrikedomen som 4K-upplösningen återger gör att du kan prestera bättre i dina spelsessioner. Med en bildupplösning som är upp till hela 4 gånger högre än full-HD når du en ny nivå av spelupplevelse och detaljrikedom.

4k

Anslut en 4K-skärm eller koppla samman upp till 4 skärmar, valet är ditt. AMD Eyefinity 4 Display Teknologi expanderar bildytan upp till 4 skärmar för en mer omslutande känsla.

4 skärmar

Design och teknik som ger dig en superb spelupplevelse

Med den uppdaterade XFX Ghost Thermal 2.0 Teknologin får du ett grafikkort som ger dig en fantastisk kylningsförmåga. Upplev långa och intensiva spelsessioner utan påfrestningar på gpun. 

214683 214683 XFX XFX Radeon R9 270 2GB R9-270A-CNFC Med XFX Radeon R9 270 får du HD-gaming till en bra prisnivå. Grafikkortet ger dig 2GB GDDR5 minne som ger dig snabba laddningstider, skarp grafik och HD-upplöst gaming. Kortet är 4K-ready, vilket innebär upplösning upp till 4 gånger så hög som Full-HD. Grafikkortet har stöd för upp till 4 skärmar så att du får en imponerande och omslutande gaming-upplevelse. Njut av intensiva spelsessioner, tack vare grafikkortets design och avancerade kylteknik är det utformat för att klara långa och tuffa spelsessioner.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen>Gaming med 4K-upplösning och stöd för 4 skärmarTa del av allting som händer. Den oerhörda detaljrikedomen som 4K-upplösningen återger gör att du kan prestera bättre i dina spelsessioner. Med en bildupplösning som är upp till hela 4 gånger högre än full-HD når du en ny nivå av spelupplevelse och detaljrikedom.Anslut en 4K-skärm eller koppla samman upp till 4 skärmar, valet är ditt. AMD Eyefinity 4 Display Teknologi expanderar bildytan upp till 4 skärmar för en mer omslutande känsla.Design och teknik som ger dig en superb spelupplevelseMed den uppdaterade XFX Ghost Thermal 2.0 Teknologin får du ett grafikkort som ger dig en fantastisk kylningsförmåga. Upplev långa och intensiva spelsessioner utan påfrestningar på gpun.  AMD-grafikkort 5 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort