ASUS Cerberus GeForce GTX 1050 Ti OC Edition 4GB

ASUS GeForce GTX1050TI CERBERUS OC 4GB

  Art.nr: 1002616
  • PCIe 3.0 x16
  • 4 GB GDDR5
  • 1366 MHz klockfrekvens
  • 1480 MHz turbofrekvens
  • 128-bit minnesbuss
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS GeForce GTX1050TI CERBERUS OC 4GB vars arkitektur under namnet Pascal är två gånger effektivare än föregångaren Maxwell. Grafikkortet som är det senaste i Nvidias serie GTX är redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fantastisk kvalitet och upplösning.

Grafikkortet har en DisplayPort, en DVI och en HDMI anslutning så att du kan ansluta flera skärmar för en bredare spelyta eller en skärm dedikerad för olika uppgifter. Denna variant av GTX1050Ti kräver heller ingen extra ström utan får ström från PCI-express-porten.

Ansel Free Camera

Ansel är ett revolutionerande nytt sätt att fånga bilder i spelet och titta på dem i en 360-graders vinkel. Komponera dina bilder från vilken position som helst, justera dem med post-processfilter, fånga HDR-bilder i hifi-format, och dela dem i 360 grader med hjälp av din mobiltelefon, dator eller VR headset.

GPU Tweak II - överklockning

Justera klockfrekvenser, spänningar och fläkthastigheter för att trimma ditt grafikkort  exakt hur du vill. Välj mellan GPU Tweak's Standard eller avancerade läge beroende på din nivå av erfarenhet. GPU Tweak Streaming-verktyg låter dig dela händelser på skärmen i realtid så att andra kan titta när det spelas. Det är även möjligt att lägga till rulltext, bilder och bilder från webbkamera i strömningsfönstret. GPU Tweak visar även detaljerad information och ger dig möjlighet att göra inställningar snabbt och enkelt.

NVIDIA ® 3D Vision ™

Med NVIDIA 3D Vision får du tillsammans med kompatibla skärmar och 3D-glasögon uppleva hundratals PC-spel i full stereoskopisk 3D. Du kan dessutom titta på 3D-filmer och 3D digitala fotografier. 

Perfekt bild med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser.

NVIDIA® Adaptive V-Sync

Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre FPS utan eliminerar även FPS-problem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell FPS för bästa spelupplevelse.

NVIDIA® GPU Boost 2.0

Med NVIDIA ® GPU Boost 2.0® höjer du prestandan ännu mer på grafikkortet. Denna teknik övervakar aktivt  tempraturen på grafikkortet för att maximera den dynamiska klockfrekvensen, detta garanterar att du alltid får den absolut bästa möjliga prestanda i varje spel.

Extrem grafik

GTX 1050 Ti har en GPU som klarar spel i 4K-upplösning utan någon större ansträngning. Det samarbetar sömlöst med GeForce Experience vilket ger dig tillgång till de senaste drivrutinerna och möjlighet att optimera spelinställningarna med ett enkelt klick.

1002616 ASUS ASUS GeForce GTX1050TI CERBERUS OC 4GB 90YV0A74-M0NA00 ASUS GeForce GTX1050TI CERBERUS OC 4GB vars arkitektur under namnet Pascal är två gånger effektivare än föregångaren Maxwell. Grafikkortet som är det senaste i Nvidias serie GTX är redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fantastisk kvalitet och upplösning. Grafikkortet har en DisplayPort, en DVI och en HDMI anslutning så att du kan ansluta flera skärmar för en bredare spelyta eller en skärm dedikerad för olika uppgifter. Denna variant av GTX1050Ti kräver heller ingen extra ström utan får ström från PCI-express-porten. Ansel Free Camera Ansel är ett revolutionerande nytt sätt att fånga bilder i spelet och titta på dem i en 360-graders vinkel. Komponera dina bilder från vilken position som helst, justera dem med post-processfilter, fånga HDR-bilder i hifi-format, och dela dem i 360 grader med hjälp av din mobiltelefon, dator eller VR headset. GPU Tweak II - överklockning Justera klockfrekvenser, spänningar och fläkthastigheter för att trimma ditt grafikkort  exakt hur du vill. Välj mellan GPU Tweak's Standard eller avancerade läge beroende på din nivå av erfarenhet. GPU Tweak Streaming-verktyg låter dig dela händelser på skärmen i realtid så att andra kan titta när det spelas. Det är även möjligt att lägga till rulltext, bilder och bilder från webbkamera i strömningsfönstret. GPU Tweak visar även detaljerad information och ger dig möjlighet att göra inställningar snabbt och enkelt. NVIDIA ® 3D Vision ™ Med NVIDIA 3D Vision får du tillsammans med kompatibla skärmar och 3D-glasögon uppleva hundratals PC-spel i full stereoskopisk 3D. Du kan dessutom titta på 3D-filmer och 3D digitala fotografier.  Perfekt bild med NVIDIA G-Sync NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser. NVIDIA® Adaptive V-Sync Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre FPS utan eliminerar även FPS-problem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell FPS för bästa spelupplevelse. NVIDIA® GPU Boost 2.0 Med NVIDIA ® GPU Boost 2.0® höjer du prestandan ännu mer på grafikkortet. Denna teknik övervakar aktivt  tempraturen på grafikkortet för att maximera den dynamiska klockfrekvensen, detta garanterar att du alltid får den absolut bästa möjliga prestanda i varje spel. Extrem grafik GTX 1050 Ti har en GPU som klarar spel i 4K-upplösning utan någon större ansträngning. Det samarbetar sömlöst med GeForce Experience vilket ger dig tillgång till de senaste drivrutinerna och möjlighet att optimera spelinställningarna med ett enkelt klick. Nvidia-grafikkort 4,5 6 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. Nvidia-grafikkort