Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS GeForce GTX1060 gör dig redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fanstastisk kvalitet och upplösning. Grafikkortet har 2 st DisplayPort, 1 st DVI och 2 st HDMI anslutningar, den enda med stöd för VR, så att du kan ansluta flera skärmar för en bredare spelyta eller en skärm dedikerad för olika uppgifter. ASUS STRIX har stöd för RGB-färger så att du kan matcha grafikkortets färger med hur resten av din dator har för färgschema.

Virtuell verklighet

GeForce® GTX grafikkort ger en kraftfull nästa-generations-plattform för den ultimata uppslukande upplevelsen av virtuell verklighet. System och grafikkort märkta med ”GeForce GTX VR Ready” garanterar att dina VR-spel optimeras med en bäst-i-sin-klass GPU.  

GPU Tweak II - överklockning

Justera klockfrekvenser, spänningar och fläkthastigheter för att trimma ditt grafikkort  exakt hur du vill. Välj mellan GPU Tweak's Standard eller avancerade läge beroende på din nivå av erfarenhet. GPU Tweak Streaming-verktyg låter dig dela händelser på skärmen i realtid så att andra kan titta när det spelas. Det är även möjligt att lägga till rulltext, bilder och bilder från webbkamera i strömningsfönstret. GPU Tweak visar även detaljerad information och ger dig möjlighet att göra inställningar snabbt och enkelt.

NVIDIA® Adaptive V-Sync

Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre FPS utan eliminerar även FPS-problem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell FPS för bästa spelupplevelse

NVIDIA ® 3D Vision™

Med NVIDIA 3D Vision får du tillsammans med kompatibla skärmar och 3D-glasögon uppleva hundratals PC-spel i full stereoskopisk 3D. Du kan dessutom titta på 3D-filmer och 3D digitala fotografier. 

Extrem grafik

GTX 1060 har en GPU som klarar spel i 4K-upplösning utan någon större ansträngning. Det samarbetar sömlöst med GeForce Experience vilket ger dig tillgång till de senaste drivrutinerna och möjlighet att optimera spelinställningarna med ett enkelt klick.

ASUS ASUS GeForce GTX1060 Strix OC 6GB STRIX-GTX1060-O6G-GAMING ASUS GeForce GTX1060 gör dig redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fanstastisk kvalitet och upplösning. Grafikkortet har 2 st DisplayPort, 1 st DVI och 2 st HDMI anslutningar, den enda med stöd för VR, så att du kan ansluta flera skärmar för en bredare spelyta eller en skärm dedikerad för olika uppgifter. ASUS STRIX har stöd för RGB-färger så att du kan matcha grafikkortets färger med hur resten av din dator har för färgschema. Virtuell verklighet GeForce® GTX grafikkort ger en kraftfull nästa-generations-plattform för den ultimata uppslukande upplevelsen av virtuell verklighet. System och grafikkort märkta med ”GeForce GTX VR Ready” garanterar att dina VR-spel optimeras med en bäst-i-sin-klass GPU.   GPU Tweak II - överklockning Justera klockfrekvenser, spänningar och fläkthastigheter för att trimma ditt grafikkort  exakt hur du vill. Välj mellan GPU Tweak's Standard eller avancerade läge beroende på din nivå av erfarenhet. GPU Tweak Streaming-verktyg låter dig dela händelser på skärmen i realtid så att andra kan titta när det spelas. Det är även möjligt att lägga till rulltext, bilder och bilder från webbkamera i strömningsfönstret. GPU Tweak visar även detaljerad information och ger dig möjlighet att göra inställningar snabbt och enkelt. NVIDIA® Adaptive V-Sync Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre FPS utan eliminerar även FPS-problem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell FPS för bästa spelupplevelse NVIDIA ® 3D Vision™ Med NVIDIA 3D Vision får du tillsammans med kompatibla skärmar och 3D-glasögon uppleva hundratals PC-spel i full stereoskopisk 3D. Du kan dessutom titta på 3D-filmer och 3D digitala fotografier.  Extrem grafik GTX 1060 har en GPU som klarar spel i 4K-upplösning utan någon större ansträngning. Det samarbetar sömlöst med GeForce Experience vilket ger dig tillgång till de senaste drivrutinerna och möjlighet att optimera spelinställningarna med ett enkelt klick. Nvidia-grafikkort 4,2 4 4289 SEK 4289 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. Nvidia-grafikkort