ASUS Geforce RTX 3070 Dual 8G - ASUS Geforce RTX 3070 Dual 8GB
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ASUS Geforce RTX 3070 Dual 8GB

ASUS Geforce RTX 3070 Dual 8G

  Art.nr: 1014450
  • PCI Express 4.0 16x
  • 8 GB GDDR6-minne
  • NVIDIA Ampere-arkitektur
  • NVIDIA DLSS
  • 3 x Displayport & 2 x HDMI
  • Max 1 per kund
8 490:-

Delbetala från 746:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Geforce RTX 3070 Dual levererar den senaste NVIDIA Ampere-arkitekturen kombinerat med snabb prestanda och nya funktioner. RTX 3070 Dual är robust och kyls effektivt med hjälp av två axialfläktar. Du får möjligheten att höja grafikinställningarna i dina favoritspel med 8 GB GDDR6-minne samt ta del av strålspårning och VRS (variable rate shading), allt för en så maxad spelupplevelse som möjligt. Till RTX 3070 Dual får du även med programvaran ASUS GPU Tweak II som kommer hjälpa dig med alla dina grafikkortinställningar.

NVIDIA Ampere-arkitektur

NVIDIA Ampere-arkitekturen har tagits fram för ökad hastighet och smarta AI-lösningar. NVIDIA Ampere-arkitekturen har med Tensor Float (TF32) och Floating Point 64 (FP64) påskyndat och förenklat antagandet av AI. Tillverkad med 54 miljarder transistorer är NVIDIA Ampere det största 7 nanometer (nm) chipet som någonsin byggts

8 GB GDDR6-minne

Tillsammans med GDDR6 – mycket snabbt minne – får du prestanda som gör att du kan spela spel med höga inställningar och otroligt hög bildhastighet. Så att du både får en fördel mot dina fiender och kan njuta av dina favoritspel i hög upplösning.

Effektiv kylning

ASUS Geforce RTX 3070 Dual utnyttjar samma avancerad kylteknik som dess storebröder med axialfläktar som arbetar tillsammans för att driva luft genom hela systemet. När grafikkortets temperatur är under 55 grader så stängs fläktarna av, detta så att de inte drar ström och låter när det inte behövs.

NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSS är en banbrytande AI-rendering som ökar bildfrekvensen med 1,5 gånger eller mer, för utmärkt bildkvalitet med dedikerade Tensor-kärnor för AI-bearbetning i GeForce RTX. Detta ger dig prestandautrymmet att höja inställningar och upplösning för en fantastisk visuell upplevelse. AI-revolutionen har kommit till spel.

Robust konstruktion

Ett nytt helt aluminiumskydd gör grafikkortet robust, och med en bakplatta av metall minskas PCB-flex samt håller känsliga komponenter säkra. Dessa komponenter löds på kretskortet med hjälp av en Auto-Extreme automatiserad tillverkningsprocess, vilket säkerställer korrekt placering och hög kvalitet.

ASUS GPU Tweak II

ASUS GPU Tweak II är programvara som kommer hjälpa dig med alla dina grafikkortinställningar. Du får möjligheten att justera parametrar som minnesfrekvens och spänningsinställningar. Avancerad fläktkontroll ingår också tillsammans med många fler funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av ditt grafikkort.

Perfekt bild med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser.

DirectX 12 Ultimate

Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade spel. GeForce RTX-grafikkort med avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (variable rate shading) gör spelen mer levande, med verklighetstrogna visuella effekter och snabbare bildhastigheter.