Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Högpresterande grafikkort med ACX-kylsystem

EVGA GeForce GTX 780 3GB Ti SC ACX

  Art.nr: 197629
  • PCIe 3.0 x16
  • 3GB GDDR5
  • 1006MHz klockfrekvens
  • 1072MHz turbo
  • OpenGL® 4.4

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

GTX 780 Ti SC ACX - Högpresterande grafikkort med ACX-kylsystem

Uppgradera din dator med ett GTX 780 Ti SC ACX och spela de senaste spelen med höga grafikinställningar och njut av en fantastisk spelupplevelse.

Nvidia GTX 780 Ti SC ACX baseras på GK110 kretsen, precis som Titan. Grafikkortet är riktat mot datorspelarna och innehåller bland annat 3 GB GDDR5 minne som arbetar i 7000 MHz över en 384-bit bred minnesbuss. Turbofrekvensen landar på 1072 MHz med en bashastighet på 1006 MHz.

Kortet har dessutom försetts med EVGAs nya kylsystem ACX som drastiskt sänker temperaturen på grafikkortet jämfört med tidigare kylsystem. 

Spel på köpet!

Vid köp av detta grafikkort får du möjlighet att ladda ned Assassins Creed IV.

OBS! Registrera dig via länken till höger av hemsidan och produktnyckeln levereras till dig på mail. Det ingår inga fysiska spel i produktkartongen. Spelen laddas ned via Internet.

Spelen finns tillgänliga efter release! Leverans sker inom 10 arbetsdagar efter registrering.

Power Balancing

Är ett sätt att balansera effektförbrukningen på ett bättre sätt. Vanligtvis så delas effekten upp via PCI-Express bussen och och de båda uttagen på kortet för strömförsörjning, vilket kan orsaka instabilitet vid överklockning. Power Balancing ska se till att effekten fördelas lika över de olika källorna i alla lägen. De resulterar i högre överklockningsförmåga då instabilitetsrisken sänks.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

EVGA EVGA GeForce GTX 780 3GB Ti SC ACX 03G-P4-2884-KR GTX 780 Ti SC ACX - Högpresterande grafikkort med ACX-kylsystem Uppgradera din dator med ett GTX 780 Ti SC ACX och spela de senaste spelen med höga grafikinställningar och njut av en fantastisk spelupplevelse. Nvidia GTX 780 Ti SC ACX baseras på GK110 kretsen, precis som Titan. Grafikkortet är riktat mot datorspelarna och innehåller bland annat 3 GB GDDR5 minne som arbetar i 7000 MHz över en 384-bit bred minnesbuss. Turbofrekvensen landar på 1072 MHz med en bashastighet på 1006 MHz. Kortet har dessutom försetts med EVGAs nya kylsystem ACX som drastiskt sänker temperaturen på grafikkortet jämfört med tidigare kylsystem.  Spel på köpet! Vid köp av detta grafikkort får du möjlighet att ladda ned Assassins Creed IV. OBS! Registrera dig via länken till höger av hemsidan och produktnyckeln levereras till dig på mail. Det ingår inga fysiska spel i produktkartongen. Spelen laddas ned via Internet. Spelen finns tillgänliga efter release! Leverans sker inom 10 arbetsdagar efter registrering. Power Balancing Är ett sätt att balansera effektförbrukningen på ett bättre sätt. Vanligtvis så delas effekten upp via PCI-Express bussen och och de båda uttagen på kortet för strömförsörjning, vilket kan orsaka instabilitet vid överklockning. Power Balancing ska se till att effekten fördelas lika över de olika källorna i alla lägen. De resulterar i högre överklockningsförmåga då instabilitetsrisken sänks. Nvidia-grafikkort 5 3 3499 SEK 3499 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. Nvidia-grafikkort