MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS

MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS

  Art.nr: 1011851
 • 6 GB GDDR6
 • 1785 MHz turbofrekvens
 • Optimera med MSI Afterburner
 • Ventus - fläktdesign
 • DisplayPort och HDMI

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming av dina favoritspel och tyngre grafikuppgifter som videoredigering och bildhantering.

Vad är SUPER?

GTX SUPER™-serien har ännu fler kärnor och högre klockfrekvens, vilket ger dig prestanda som är upp till 25 % snabbare än original GTX 16-serien och hela sex gånger snabbare än 10-seriens GPU:s. Det är dags att växla upp och få SUPER™-krafter.

GDDR6-minne

Med GDDR6 som just nu är världens snabbaste minne och har stöd för DirectX 12 får du prestanda som gör att du kan spela spel med de högsta inställningarna och otroligt hög FPS. Det gör att du får en fördel mot dina fiender och kan njuta av dina favoritspel i hög upplösning och bra kvalitet.

NVIDIA Turing

Den revolutionerande NVIDIA Turing™-arkitekturen i kombination med dess nya GeForce GTX™-grafikplattform sammanför strålspårning i realtid, artificiell intelligens och programmerbar skuggning för att ge dig en helt ny spelupplevelse.

 • Turing GPU:er kan köra kraftfulla AI-algoritmer i realtid och skapa klara, skarpa, verklighetstrogna bilder och specialeffekter som aldrig tidigare varit möjliga.
 • Programmerbar skuggning har definierat den moderna grafiken. De nya avancerade skuggningsteknikerna hos Turings GPU:er är mer kraftfulla, flexibla och effektiva än någonsin tidigare.

Ansel Free Camera

Ansel är ett revolutionerande nytt sätt att fånga bilder i spelet och titta på dem i en 360-graders vinkel. Komponera dina bilder från vilken position som helst, justera dem med post-processfilter, fånga HDR-bilder i hifi-format, och dela dem i 360 grader med hjälp av din mobiltelefon, dator eller VR headset.

GeForce Experience

Spela in och dela videor, skärmbilder och livestreams med kompisar. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt, vilket gör den till ett viktigt komplement till ditt GeForce®-grafikkort.

Perfekt bild med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser.

4K och VR

Upplev den ultimata spelupplevelsen i 4K med GeForce GTX och se varenda liten detalj i de största spelen på marknaden. Grafikkortet ger även tar GeForce GTX VR till en ny nivå av realism, detta tack vare avancerad VR-rendering, strålspårning i realtid och AI.

Titta även på

(10 st)
 • 6 GB GDDR6
 • 1755 MHz turbofrekvens
 • Windforce 2x kylsystem

3 990:-

Titta även på

(10 st)
 • 6 GB GDDR6
 • 1755 MHz turbofrekvens
 • Windforce 2x kylsystem

3 990:-

1011851 MSI MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS GEFORCE GTX 1660 SUPER VENTUS XS Den kraftfulla NVIDIA Turing™ GPU-arkitekturen, banbrytande teknik och 6 GB av GDDR5-minne ger dig ett grafikkort som är optimalt för gaming av dina favoritspel och tyngre grafikuppgifter som videoredigering och bildhantering. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vad är SUPER? GTX SUPER™-serien har ännu fler kärnor och högre klockfrekvens, vilket ger dig prestanda som är upp till 25 % snabbare än original GTX 16-serien och hela sex gånger snabbare än 10-seriens GPU:s. Det är dags att växla upp och få SUPER™-krafter. GDDR6-minne Med GDDR6 som just nu är världens snabbaste minne och har stöd för DirectX 12 får du prestanda som gör att du kan spela spel med de högsta inställningarna och otroligt hög FPS. Det gör att du får en fördel mot dina fiender och kan njuta av dina favoritspel i hög upplösning och bra kvalitet. NVIDIA Turing Den revolutionerande NVIDIA Turing™-arkitekturen i kombination med dess nya GeForce GTX™-grafikplattform sammanför strålspårning i realtid, artificiell intelligens och programmerbar skuggning för att ge dig en helt ny spelupplevelse. Turing GPU:er kan köra kraftfulla AI-algoritmer i realtid och skapa klara, skarpa, verklighetstrogna bilder och specialeffekter som aldrig tidigare varit möjliga.Programmerbar skuggning har definierat den moderna grafiken. De nya avancerade skuggningsteknikerna hos Turings GPU:er är mer kraftfulla, flexibla och effektiva än någonsin tidigare. Ansel Free Camera Ansel är ett revolutionerande nytt sätt att fånga bilder i spelet och titta på dem i en 360-graders vinkel. Komponera dina bilder från vilken position som helst, justera dem med post-processfilter, fånga HDR-bilder i hifi-format, och dela dem i 360 grader med hjälp av din mobiltelefon, dator eller VR headset. GeForce Experience Spela in och dela videor, skärmbilder och livestreams med kompisar. Håll dina drivrutiner uppdaterade och optimera dina spelinställningar. Med GeForce Experience™ kan du göra allt, vilket gör den till ett viktigt komplement till ditt GeForce®-grafikkort. Perfekt bild med NVIDIA G-Sync NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser. 4K och VR Upplev den ultimata spelupplevelsen i 4K med GeForce GTX och se varenda liten detalj i de största spelen på marknaden. Grafikkortet ger även tar GeForce GTX VR till en ny nivå av realism, detta tack vare avancerad VR-rendering, strålspårning i realtid och AI. Nvidia-grafikkort 4 4 2849 SEK 2849 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Grafikkort
 3. Nvidia-grafikkort