Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snabb 3,5" hårddisk med 2 TB utrymme

Seagate Desktop HDD 2TB 7200RPM

  Art.nr: 180603
  • 2 TB 3,5-tum
  • SATA 6 GB/s
  • 7200 RPM
  • 64 MB cache
  • SMR-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate SMR

Hårddisken har försetts med Seagate SMR (Shingled Magnetic Recording). SMR är en banbrytande teknik som lägger till mer än 25% kapacitet på hårddisken genom att maximera antalet spår per tum på en enda disk. 

Seagate DiscWizard

Seagate DiscWizard är ett program som fungerar med Maxtor- och Seagate-diskar. Programvaran hjälper dig att snabbt installera din nya hårddisk med guider som vägleder dig genom processerna för att skapa och formatera partitioner samt överföra data och säkerhetskopiera data.

Framtagna med miljön i åtanke

Seagates hårddiskar har ett avancerat effektläge för att spara mer energi när de står i standby-läge utan att offra prestanda.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Seagate Seagate Desktop HDD 2TB 7200RPM ST2000DM001 Seagate SMRHårddisken har försetts med Seagate SMR (Shingled Magnetic Recording). SMR är en banbrytande teknik som lägger till mer än 25% kapacitet på hårddisken genom att maximera antalet spår per tum på en enda disk. Seagate DiscWizardSeagate DiscWizard är ett program som fungerar med Maxtor- och Seagate-diskar. Programvaran hjälper dig att snabbt installera din nya hårddisk med guider som vägleder dig genom processerna för att skapa och formatera partitioner samt överföra data och säkerhetskopiera data.Framtagna med miljön i åtankeSeagates hårddiskar har ett avancerat effektläge för att spara mer energi när de står i standby-läge utan att offra prestanda. SATA 3,5 tum 4,8 33 789 SEK 789 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SATA 3,5 tum