Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högpresterande hårddisk med kapacitet på 8 TB

Toshiba N300 NAS 8TB 256MB HDWG180UZSVA

  Art.nr: 1013796
  • 8 TB 3,5-tum
  • SATA 6 GB/s
  • 7200 RPM
  • 256 MB cache
  • Designad för NAS
  • Max 2 per kund

Hårddisk - Kapacitet

2 290:-

Delbetala från 230:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Test: Toshiba N300 – Ny testvinnare för NAS-lösningar

“Med Toshiba N300 så visar Toshiba att man är redo att slåss med giganterna Seagate och WD, även med sina NAS-Diskar. 

Toshiba använder en kraftfull 7200rpm motor tillsammans med 1,33TB plattor och det resulterar i riktigt bra prestanda som är svår att matcha.

Bra prestanda i kombination med funktioner som vi tidigare mest sett på dyrare Enterprise-diskar, gör att Toshiba N300 är den bästa NAS-disken vi testat httils.”
Läs hela testet här

Toshibas N300 3,5-tums intern hårddisk ger oöverträffad tillförlitlighet för NAS och andra högpresterande lagringssystem. Den är optimerad för att uppfylla kraven på tillförlitlighet, uthållighet, prestanda och skalbarhet i 24-timmars användande 7-dagar i veckan med högkapacitetslagring för personliga hemkontor och småföretag.

Genom sin kontakt med NAS-tillverkare känner Toshiba till behovet av hårddiskar med hög säkerhet med stöd för moderna krav på datalagring, inklusive streaming, säkerhetskopiering och arkivering. Enheten, som kan stödja flera RAID-system med upp till 8 hårddiskar, gör det möjligt att lagra stora mängder data på ett tillförlitligt sätt och få tillgång till flera klienter 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Håller låg temperatur

Användning av högkapacitetskomponenter är en av anledningarna till att N300-serien ger bättre hållbarhet än andra vanliga hårddiskar. Samtidigt har den automatisk inställning av sökhastigheten för att minska värmen vid hög drift vilket ger ytterligare uthållighet i krävande situationer.

3 års garanti

Toshiba är kända genom 40 års ledande innovation, och de tunga bevisen genom sitt utbud av hårddiskar är inget undantag. Utformade för hög kapacitet och utmärkt prestanda, kan du vara säker på att Toshibas omfattande erfarenhet av hårddiskar jobbar på i din NAS eller ditt lagringssystem. En 3-årig utökad garanti på N300 ger dig en säkerhet och sinnesfrid.