Högpresterande hårddisk på 3 TB

Toshiba P300 3,5'' 3TB Bulk

  Art.nr: 1008050
 • 3 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 7200 RPM
 • 64 MB cache

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Denna hårddisk är i så kallad "Bulk"-förpackning vilket innebär att den levereras utan en flashig produktförpackning och istället i en vanlig brun låda med en etikett på.

Toshibas P300 3,5-tums intern hårddisk ger hög prestanda för både vanliga användare och proffs som behöver stabil lagring. Med dess tvåstegskontroll kan du räkna med jämn och snabb databehandling. Dessutom är dina data och media säkrade med rampbelastningsdesign, samt en chocksensor.

P300 är idealisk för grafiska designers och kreativa proffs som söker en kraftfull prestanda. med snabb läs- och skrivhastighet och en robust design.

Prestanda och stabilitet

P300s tvåstegskontroll, som finns tillgänglig i modellerna 2 TB och 3 TB, förbättrar positionsnoggrannheten och negerar effekterna på skivan som vibrationer kan orsaka. Denna design ger mer exakta, snabbare läs- och skrivhastigheter och snabb åtkomst till dina data.

Världsomfattande innovation

Toshiba är kända genom 40 års ledande innovation, och de tunga bevisen genom sitt utbud av hårddiskar är inget undantag. Utformade för hög kapacitet och utmärkt prestanda, kan du vara säker på att Toshibas omfattande erfarenhet av hårddiskar jobbar på i din dator eller ditt lagringssystem.

Titta även på

(8 st)
 • Kapacitet: 4TB
 • Gränssnitt: SATA 6GB/s
 • Storlek: 3,5 tum

1 249:-

Titta även på

(8 st)
 • Kapacitet: 4TB
 • Gränssnitt: SATA 6GB/s
 • Storlek: 3,5 tum

1 249:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008050 Toshiba Toshiba P300 3,5'' 3TB Bulk HDWD130UZSVA Denna hårddisk är i så kallad "Bulk"-förpackning vilket innebär att den levereras utan en flashig produktförpackning och istället i en vanlig brun låda med en etikett på. Toshibas P300 3,5-tums intern hårddisk ger hög prestanda för både vanliga användare och proffs som behöver stabil lagring. Med dess tvåstegskontroll kan du räkna med jämn och snabb databehandling. Dessutom är dina data och media säkrade med rampbelastningsdesign, samt en chocksensor. P300 är idealisk för grafiska designers och kreativa proffs som söker en kraftfull prestanda. med snabb läs- och skrivhastighet och en robust design. Prestanda och stabilitet P300s tvåstegskontroll, som finns tillgänglig i modellerna 2 TB och 3 TB, förbättrar positionsnoggrannheten och negerar effekterna på skivan som vibrationer kan orsaka. Denna design ger mer exakta, snabbare läs- och skrivhastigheter och snabb åtkomst till dina data. Världsomfattande innovation Toshiba är kända genom 40 års ledande innovation, och de tunga bevisen genom sitt utbud av hårddiskar är inget undantag. Utformade för hög kapacitet och utmärkt prestanda, kan du vara säker på att Toshibas omfattande erfarenhet av hårddiskar jobbar på i din dator eller ditt lagringssystem. SATA 3,5 tum 4,8 8 849 SEK 849 NewCondition PreOrder
 1. Datorkomponenter
 2. Hårddisk
 3. SATA 3,5 tum