Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

WD Red NAS

Byggd för hemmet, små kontor, hemmakontor NAS och RAID. Western Digital Caviar Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system som har 1-5 enhetsfack. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet och krävande systemkrav av hem och mindre kontors NAS.

Ökad tillförlitlighet

Med en 35% MTBF-ökning gentemot vanliga hårddiskar är Western Digital Caviar Red en mer pålitlig och robust lösning.

Avancerad mjukvara

I varje Western Digital Red Caviar finns en avancerad mjukvara som möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer.

Titta även på

(1 st)
  • 8 TB 3,5-tum
  • SATA 6 GB/s
  • 7200 RPM

2 790:-

Titta även på

(1 st)
  • 8 TB 3,5-tum
  • SATA 6 GB/s
  • 7200 RPM

2 790:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

WD WD Red WD60EFRX 64MB 6TB 5400RPM WD60EFRX WD Red NAS Byggd för hemmet, små kontor, hemmakontor NAS och RAID. Western Digital Caviar Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system som har 1-5 enhetsfack. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet och krävande systemkrav av hem och mindre kontors NAS. Ökad tillförlitlighet Med en 35% MTBF-ökning gentemot vanliga hårddiskar är Western Digital Caviar Red en mer pålitlig och robust lösning. Avancerad mjukvara I varje Western Digital Red Caviar finns en avancerad mjukvara som möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer. SATA 3,5 tum 4,5 6 2290 SEK 2290 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SATA 3,5 tum