Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

NAS-designad hårddisk på 8 TB

WD Red WD80EFAX 256MB 8TB

  Art.nr: 1004509
 • 8 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM
 • 256 MB cache
 • Designad för NAS

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Western Digital Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet med krävande systemkrav av hem och mindre kontors-NAS.

Hårddisken har massiva 8 TB lagringsutrymme och en stor cache på 256 mb. Den har integrerad NASware 3.0 mjukvara vilket är utformat för att låta hårddisken prestera bra och stabilt. Mjukvaran möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer.

WD Red för din NAS

Strömma, säkerhetskopiera, organisera och dela ditt digitala innehåll till din TV, dator och mer. NASware-teknik ökar din enheters kompatibilitet med ditt NAS-system, för bättre uppspelning med dina enheter.

Företag drivs av produktivitet och effektivitet, två grundläggande principer som Western Digital har jobbat på kring utvecklingen av Red-hårddiskarna. Dela dina filer och gör en backup av dem med samma hastighet som ditt företag med en hårddisk ifrån Red-serien.

Titta även på

(102 st)
 • 10 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

3 790:-

Titta även på

(102 st)
 • 10 TB 3,5-tum
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM

3 790:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1004509 WD WD Red WD80EFAX 256MB 8TB WD80EFAX Western Digital Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet med krävande systemkrav av hem och mindre kontors-NAS. Hårddisken har massiva 8 TB lagringsutrymme och en stor cache på 256 mb. Den har integrerad NASware 3.0 mjukvara vilket är utformat för att låta hårddisken prestera bra och stabilt. Mjukvaran möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer. WD Red för din NAS Strömma, säkerhetskopiera, organisera och dela ditt digitala innehåll till din TV, dator och mer. NASware-teknik ökar din enheters kompatibilitet med ditt NAS-system, för bättre uppspelning med dina enheter. Företag drivs av produktivitet och effektivitet, två grundläggande principer som Western Digital har jobbat på kring utvecklingen av Red-hårddiskarna. Dela dina filer och gör en backup av dem med samma hastighet som ditt företag med en hårddisk ifrån Red-serien. SATA 3,5 tum 4,6 102 2949 SEK 2949 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Hårddisk
 3. SATA 3,5 tum