Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ta din dator till en ny nivå med Intel® SSD 760P. 760P-serien är utformade för arbete och lek, accelererar kontorsapplikationer, 4K videouppspelning, skapande av HD-innehåll och vardagliga spel. Jämfört med traditionella hårddiskar, ger Intel® SSD 760P Series effektivitet, en liten formfaktor för systemflexibilitet och bättre prestanda.

Otrolig snabb hårddisk med lång garantitid

Med denna M.2 hårddisk får du läshastigheter på upp till 1640 MB/s och skrivhastigheter på upp till 650 MB/s vilket är snabbare än en traditionell SSD. Intel® SSD 760P-serien av hårddiskar har testats i stor skala med tusentals olika konfigurationer och testas med alla industristandarder. Intel® SSD levereras med en 5-års garanti och fantastisk kundsupport.

Mindre förbrukning och mer kraft

Intel® SSD 760p är designad för att sömlöst hantera applikationer och program med snabb multi-taskig. Tack vare 3D NAND-teknologin ger 760p dubbel kapacitet,dubbel prestanda och upp till 50% mindre strömförbrukning än tidigare generationens SSD-hårddiskar. Intel® SSD 760p har en m.2-profil med PCIe Gen3 x4, NVMe-gränssnitt och är idealisk för ett brett utbud av enheter från stationära datorer till bärbara datorer

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Intel Intel 760p Series 128GB SSDPEKKW128G801 Ta din dator till en ny nivå med Intel® SSD 760P. 760P-serien är utformade för arbete och lek, accelererar kontorsapplikationer, 4K videouppspelning, skapande av HD-innehåll och vardagliga spel. Jämfört med traditionella hårddiskar, ger Intel® SSD 760P Series effektivitet, en liten formfaktor för systemflexibilitet och bättre prestanda. Otrolig snabb hårddisk med lång garantitid Med denna M.2 hårddisk får du läshastigheter på upp till 1640 MB/s och skrivhastigheter på upp till 650 MB/s vilket är snabbare än en traditionell SSD. Intel® SSD 760P-serien av hårddiskar har testats i stor skala med tusentals olika konfigurationer och testas med alla industristandarder. Intel® SSD levereras med en 5-års garanti och fantastisk kundsupport. Mindre förbrukning och mer kraft Intel® SSD 760p är designad för att sömlöst hantera applikationer och program med snabb multi-taskig. Tack vare 3D NAND-teknologin ger 760p dubbel kapacitet,dubbel prestanda och upp till 50% mindre strömförbrukning än tidigare generationens SSD-hårddiskar. Intel® SSD 760p har en m.2-profil med PCIe Gen3 x4, NVMe-gränssnitt och är idealisk för ett brett utbud av enheter från stationära datorer till bärbara datorer SSD M.2/PCIe 690 SEK 690 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD M.2/PCIe