Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

1TB M.2 NVMe SSD med väldigt snabba läs- och skrivhastigheter

Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe

  Art.nr: 1014822
  • Minnestyp: NVMe M.2
  • 1TB kapacitet
  • 7000 MB/s läshastighet
  • 5000 MB/s skrivhastighet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ska du bygga en dator som håller för framtiden är Samsung 980 PRO M.2 NVMe ett väldigt bra alternativ. Tack vare PCIe 4.0 ger 980 PRO dubbelt så hög dataöverföringshastighet som PCIe 3.0 och är samtidigt bakåtkompatibel. SSD-enheter på denna nivå kräver värmereglering som håller. Samsung 980 PRO M.2 NVMe är utrustad med en nickelbeläggning för att till att reglera värmenivån samt en värmeavledningsplatta för att effektiv värmeregelera NAND-kretsen. Med Samsungs inbyggda värmeregleringsalgoritm hanterar den detta självständigt och håller hårddisken på optimala temperaturer.

Samsung 980 PRO M.2 NVMe SSD med snabba läs- och skrivhastigheter

SSD-prestanda på en ny nivå

Släpp loss kraften i Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO för datorprestanda på en ny nivå. Tack vare PCIe 4.0-gränssnittet ger 980 PRO dubbelt så hög dataöverföringshastighet som PCIe 3.0 och är samtidigt bakåtkompatibel med PCIe 3.0 för ökad flexibilitet.

980 PRO är optimerad för hastighet och drivs av Samsungs specialutvecklade Elpis-kontroller för PCIe 4.0 SSD. Den ger hastigheter på upp till 7 000 MB/s – två gånger snabbare än PCIe 3.0 SSD och 12,7 gånger snabbare än SATA SSD. 980 PRO uppnår maximala hastigheter på PCIe 4.0 och kan variera i andra miljöer.

980 PRO har en kompakt M.2 2280 formfaktor som enkelt kan anslutas till stationära och bärbara datorer för maximal flexibilitet. Enheten är lämplig för att bygga högpresterande datorsystem tack vare dess optimerade energieffektivitet.

Samsung 980 PRO M.2 NVMe SSD med snabba läs- och skrivhastigheter

En vinnande kombination

Högpresterande SSD-enheter kräver i regel högpresterande värmereglering. För att säkerställa stabila prestanda använder 980 PRO en nickelbeläggning för att hjälpa till att reglera kontrollerns värmenivå samt en värmeavledningsplatta för att ge effektiv värmereglering av NAND-kretsen.

980 PRO hanterar självständigt hållbar och tillförlitlig prestanda med Samsungs avancerade inbyggda värmeregleringsalgoritm. För att minimera prestandavariationer på lång sikt håller Samsungs Dynamic Thermal Guard-teknik temperaturen hos 980 PRO på optimala nivåer.

Samsung Magician programvara

Frigör den fulla kraften hos 980 PRO med Samsung Magicians intuitiva men samtidigt avancerade optimeringsverktyg. Övervaka enhetens hälsa, optimera prestanda, skydda viktiga data och få viktiga uppdateringar med Magician för att säkerställa att din SSD alltid presterar optimalt.

1014822 1014822 Samsung Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe MZ-V8P1T0BW Ska du bygga en dator som håller för framtiden är Samsung 980 PRO M.2 NVMe ett väldigt bra alternativ. Tack vare PCIe 4.0 ger 980 PRO dubbelt så hög dataöverföringshastighet som PCIe 3.0 och är samtidigt bakåtkompatibel. SSD-enheter på denna nivå kräver värmereglering som håller. Samsung 980 PRO M.2 NVMe är utrustad med en nickelbeläggning för att till att reglera värmenivån samt en värmeavledningsplatta för att effektiv värmeregelera NAND-kretsen. Med Samsungs inbyggda värmeregleringsalgoritm hanterar den detta självständigt och håller hårddisken på optimala temperaturer.SSD-prestanda på en ny nivåSläpp loss kraften i Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO för datorprestanda på en ny nivå. Tack vare PCIe 4.0-gränssnittet ger 980 PRO dubbelt så hög dataöverföringshastighet som PCIe 3.0 och är samtidigt bakåtkompatibel med PCIe 3.0 för ökad flexibilitet. 980 PRO är optimerad för hastighet och drivs av Samsungs specialutvecklade Elpis-kontroller för PCIe 4.0 SSD. Den ger hastigheter på upp till 7 000 MB/s – två gånger snabbare än PCIe 3.0 SSD och 12,7 gånger snabbare än SATA SSD. 980 PRO uppnår maximala hastigheter på PCIe 4.0 och kan variera i andra miljöer. 980 PRO har en kompakt M.2 2280 formfaktor som enkelt kan anslutas till stationära och bärbara datorer för maximal flexibilitet. Enheten är lämplig för att bygga högpresterande datorsystem tack vare dess optimerade energieffektivitet. En vinnande kombinationHögpresterande SSD-enheter kräver i regel högpresterande värmereglering. För att säkerställa stabila prestanda använder 980 PRO en nickelbeläggning för att hjälpa till att reglera kontrollerns värmenivå samt en värmeavledningsplatta för att ge effektiv värmereglering av NAND-kretsen. 980 PRO hanterar självständigt hållbar och tillförlitlig prestanda med Samsungs avancerade inbyggda värmeregleringsalgoritm. För att minimera prestandavariationer på lång sikt håller Samsungs Dynamic Thermal Guard-teknik temperaturen hos 980 PRO på optimala nivåer. Samsung Magician programvaraFrigör den fulla kraften hos 980 PRO med Samsung Magicians intuitiva men samtidigt avancerade optimeringsverktyg. Övervaka enhetens hälsa, optimera prestanda, skydda viktiga data och få viktiga uppdateringar med Magician för att säkerställa att din SSD alltid presterar optimalt. SSD M.2/PCIe 5 2 2399 SEK 2399 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD M.2/PCIe