Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb 240GB SSD med pålitlig prestanda

Crucial BX500 240GB SSD

  Art.nr: 1005208
  • 540 MB/s läshastighet
  • 500 MB/s skrivhastighet
  • Tålig design
  • 240 GB SSD-disk
  • Låg strömförbrukning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Öka hastigheten, hållbarheten och effektiviteten i din dator för många år framöver med Crucial® BX500 SSD. Starta upp datorn på några sekunder och sprinta fram i de mest krävande programmen med en SSD. Med enkel installation och hjälpmedel för att komma igång kan du få din dator att kännas som ny igen.

Din lagringsenhet är inte bara en behållare, det är motorn som laddar och sparar allt du gör och använder i ditt system. Med SSD får ut mer av din dator genom att öka nästan varje aspekt av prestanda.

Förbättra datorns prestanda

Crucial BX500 når läshastigheter på upp till 540 MB/s och skrivhastigheter på upp till 500 MB/s på alla filtyper så att du kan starta upp nästan omedelbart, minska laddningstider , och påskynda krävande applikationer med lätthet.

Upplev flashlagring

Någonsin undrar varför din telefon oftast känns snabbare än din dator? Det beror på att telefonen använder sig av flashminne. Lägg till flashlagring till din bärbara eller stationära dator med Crucial BX500 SSD, det snabbaste sättet att få din dator att kännas som ny dator utan att det ska kosta skjortan.

Lätt att komma igång

Med BX500 har det aldrig varit enklare att installera en SSD-hårddisk i din dator. Med enkla instruktioner, kloningsprogram och videofilmer som visar exakt hur du gör kan man snabbt komma igång på ett kick.

Testad för god kvalité

Med tusentals timmar av Micron-valideringar, dussintals SSD-kvalifikationstest och ett arv av prisbelönta SSD-hårddiskar, har Crucial BX500 testats noggrant för att kunna prestera år efter år. 

1005208 Crucial Crucial BX500 240GB SSD CT240BX500SSD1 Öka hastigheten, hållbarheten och effektiviteten i din dator för många år framöver med Crucial® BX500 SSD. Starta upp datorn på några sekunder och sprinta fram i de mest krävande programmen med en SSD. Med enkel installation och hjälpmedel för att komma igång kan du få din dator att kännas som ny igen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Din lagringsenhet är inte bara en behållare, det är motorn som laddar och sparar allt du gör och använder i ditt system. Med SSD får ut mer av din dator genom att öka nästan varje aspekt av prestanda. Förbättra datorns prestanda Crucial BX500 når läshastigheter på upp till 540 MB/s och skrivhastigheter på upp till 500 MB/s på alla filtyper så att du kan starta upp nästan omedelbart, minska laddningstider , och påskynda krävande applikationer med lätthet. Upplev flashlagring Någonsin undrar varför din telefon oftast känns snabbare än din dator? Det beror på att telefonen använder sig av flashminne. Lägg till flashlagring till din bärbara eller stationära dator med Crucial BX500 SSD, det snabbaste sättet att få din dator att kännas som ny dator utan att det ska kosta skjortan. Lätt att komma igång Med BX500 har det aldrig varit enklare att installera en SSD-hårddisk i din dator. Med enkla instruktioner, kloningsprogram och videofilmer som visar exakt hur du gör kan man snabbt komma igång på ett kick. Testad för god kvalité Med tusentals timmar av Micron-valideringar, dussintals SSD-kvalifikationstest och ett arv av prisbelönta SSD-hårddiskar, har Crucial BX500 testats noggrant för att kunna prestera år efter år.  SSD SATA 2,5 tum 4,7 30 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum