Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Öka hastigheten, hållbarheten och effektiviteten i din dator för många år framöver med Crucial® MX500 SSD. Starta upp datorn på några sekunder och sprinta fram i de mest krävande programmen med en SSD som förenar den senaste 3D NAND Flash-tekniken med den beprövade framgång tidigare MX - serien av SSD-enheter har haft. 

Din lagringsenhet är inte bara en behållare, det är motorn som laddar och sparar allt du gör och använder i ditt system. Med SSD får ut mer av din dator genom att öka nästan varje aspekt av prestanda.

Förbättra datorns prestanda

Crucial MX500 når läshastigheter på upp till 560 MB / s och skrivhastigheter på upp till 510 MB / s på alla filtyper så att du kan starta upp nästan omedelbart, minska laddningstider , och påskynda krävande applikationer med lätthet.

Håll systemet svalt

Förutom lägre strömförbrukning, har hårddisken Adaptive Thermal Protection-teknik. Detta hjälper till att hålla datorn sval och minimerar risken för skador orsakade av överhettning.

Titta även på

(2 st)
  • 560 MB/s läshastighet
  • 510 MB/s skrivhastighet
  • Tålig design

849:-

Titta även på

(2 st)
  • 560 MB/s läshastighet
  • 510 MB/s skrivhastighet
  • Tålig design

849:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Crucial Crucial MX500 250GB CT250MX500SSD1 Öka hastigheten, hållbarheten och effektiviteten i din dator för många år framöver med Crucial® MX500 SSD. Starta upp datorn på några sekunder och sprinta fram i de mest krävande programmen med en SSD som förenar den senaste 3D NAND Flash-tekniken med den beprövade framgång tidigare MX - serien av SSD-enheter har haft.  Din lagringsenhet är inte bara en behållare, det är motorn som laddar och sparar allt du gör och använder i ditt system. Med SSD får ut mer av din dator genom att öka nästan varje aspekt av prestanda. Förbättra datorns prestanda Crucial MX500 når läshastigheter på upp till 560 MB / s och skrivhastigheter på upp till 510 MB / s på alla filtyper så att du kan starta upp nästan omedelbart, minska laddningstider , och påskynda krävande applikationer med lätthet. Håll systemet svalt Förutom lägre strömförbrukning, har hårddisken Adaptive Thermal Protection-teknik. Detta hjälper till att hålla datorn sval och minimerar risken för skador orsakade av överhettning. SSD SATA 2,5 tum 5 1 549 SEK 549 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum