Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

480 GB SSD-disk med 5 års garanti!

Intel 520 Series 480GB

  Art.nr: 180682
  • 480 GB SSD-disk
  • 550 MB/s läshastighet
  • 520 MB/s skrivhastighet
  • 5 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Intel 520 Series 480GB

En otroligt snabb SSD-disk med läshastigheter upp till 550MB/s och skrivhastighet upp till 520MB/s. Din dator får nytt liv med denna snyggt designade SSD-disk från Intel. Snabb uppstart och snabb inläsning av program och spel.

Klippet nedan visar skillnaden mellan en vanlig hårddisk och en SSD-disk från Intel.

Stort lagringsutrymme

SSD-disken är inte bara snabb utan kommer med hela 480GB lagringsutrymme där du kan välja att installera de program som du vill prioritera. Installera operativsystemet för snabb uppstart och inläsning av program eller installera dina spel på den så att du inte behöver oroa dig för några eftersläpningar eller lagg. 

Känn dig trygg

SSD-disken levereras med hela 5 års garanti från Intel. För teknisk support och garantiärenden besök Intel's supportsida.

Komplettera ditt köp

(20 st)

Överför alla dina viktiga program, mediafiler och t.om. ditt operativsystem till din nya lagringsenhet på ett enkelt sätt.

349:-

Intel Intel 520 Series 480GB SSDSC2CW480A310 Intel 520 Series 480GB En otroligt snabb SSD-disk med läshastigheter upp till 550MB/s och skrivhastighet upp till 520MB/s. Din dator får nytt liv med denna snyggt designade SSD-disk från Intel. Snabb uppstart och snabb inläsning av program och spel. Klippet nedan visar skillnaden mellan en vanlig hårddisk och en SSD-disk från Intel. Stort lagringsutrymme SSD-disken är inte bara snabb utan kommer med hela 480GB lagringsutrymme där du kan välja att installera de program som du vill prioritera. Installera operativsystemet för snabb uppstart och inläsning av program eller installera dina spel på den så att du inte behöver oroa dig för några eftersläpningar eller lagg.  Känn dig trygg SSD-disken levereras med hela 5 års garanti från Intel. För teknisk support och garantiärenden besök Intel's supportsida. SSD SATA 2,5 tum 5 11 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum