Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb SSD-disk från Intel med 540 MB/s läshastighet!

Intel 530 Series 120GB

  Art.nr: 194333
  • 120GB SSD-disk
  • 540 MB/s läshastighet
  • 480 MB/s skrivhastighet
  • 5 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vad är en SSD?

En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagringsenheter. Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.

En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska eller rörliga delar.

Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Intel Intel 530 Series 120GB SSDSC2BW120A401 Vad är en SSD?En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagringsenheter. Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska eller rörliga delar.Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar. SSD SATA 2,5 tum 4,8 22 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum