Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

250 GB SSD-disk med 550 MB/s läshastighet

Samsung 850 EVO Series 250GB

  Art.nr: 212538
 • 250 GB SSD-disk
 • 540 MB/s läshastighet
 • 520 MB/s skrivhastighet
 • Tålig design
 • Låg strömförbrukning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nya Samsung EVO 850 Serien

Med nya Samsung 850 EVO Serien får du här en 250 GB SSD-disk med utökade och förbättrade funktioner än tidigare. Upplev snabbare läs- och skrivhastighet än tidigare, upp till 540 och 520 MB/s. Upplev prestanda och hållbarhet som är dubbelt så bra som föregående EVO serie. Med en generös garantitid om 5 år vet du att 850 EVO serien är byggd för att hålla.

Vad är en SSD?

En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.

En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska och rörliga delar.

Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar.

Nyskapande 3D V-NAND teknik

Samsungs nya SSD arkitektur använder sig av en innovativ lösning kallad 3D V-NAND. Denna nyskapande arkitektur återger ett resultat som ger högre densitet och bättre prestanda till en lägre strömförbrukning. Genom högre densitet har Samsung lyckats skapa en högre hållbarhet än tidigare och erbjuder nu hela 5 års garanti på de nya EVO Serie SSD-diskarna. Upplev en supersnabb respons som aldrig förr.

3D V-NAND-Tekniken är uppbyggd av 32 cellskikt ovanpå varandra för att passa dagens krympande formfaktorer. 3D V-NAND-disken ger dubbelt så hög hastighet som de traditionella NAND-diskarna. Du får överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter.

Pålitlig tillförlitlighet

Samsung 850 EVO erbjuder hög prestanda med ny och uppgraderad programvara med avancerad signalbehandling garanteras hög nivå av uthållighet och tillförlitlighet, samtidigt som prestandan förbättras.

Dessutom upprätthåller Samsungs Dynamic Thermal Guard en optimal arbetstemperatur i SSD-disken vilket bidrar till en längre livslängd.

Smärtfri installation med Samsung EVO

Det är nu enklare än någonsin att uppgradera till en ny Samsung EVO-SSD. Samsungs Onestop Installations Navigator är en omfattande installationsguide, Samsung Onestep erbjuder en smärtfri och smidig installation vilket gör det enkelt för dig att överföra alla dina nuvarande installerade program och filer från din gamla interna hårddisk till en större eller snabbare SSD-disk. Det program kan även överföra operativsystemet till din nya lagringsenhet.

OBS: En USB 3.0 till SATA-adapter krävs för överföring av installerade program och filer. Klicka här för att komma till denna produkt! Medföljer ej.

Titta även på

(12 st)
 • 250 GB SSD-disk
 • 550 MB/s läshastighet
 • 520 MB/s skrivhastighet

779:-

Titta även på

(12 st)
 • 250 GB SSD-disk
 • 550 MB/s läshastighet
 • 520 MB/s skrivhastighet

779:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

212538 Samsung Samsung 850 EVO Series 250GB MZ-75E250B/EU Nya Samsung EVO 850 SerienMed nya Samsung 850 EVO Serien får du här en 250 GB SSD-disk med utökade och förbättrade funktioner än tidigare. Upplev snabbare läs- och skrivhastighet än tidigare, upp till 540 och 520 MB/s. Upplev prestanda och hållbarhet som är dubbelt så bra som föregående EVO serie. Med en generös garantitid om 5 år vet du att 850 EVO serien är byggd för att hålla.Vad är en SSD?En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska och rörliga delar.Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar.Nyskapande 3D V-NAND teknikSamsungs nya SSD arkitektur använder sig av en innovativ lösning kallad 3D V-NAND. Denna nyskapande arkitektur återger ett resultat som ger högre densitet och bättre prestanda till en lägre strömförbrukning. Genom högre densitet har Samsung lyckats skapa en högre hållbarhet än tidigare och erbjuder nu hela 5 års garanti på de nya EVO Serie SSD-diskarna. Upplev en supersnabb respons som aldrig förr.3D V-NAND-Tekniken är uppbyggd av 32 cellskikt ovanpå varandra för att passa dagens krympande formfaktorer. 3D V-NAND-disken ger dubbelt så hög hastighet som de traditionella NAND-diskarna. Du får överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter.Pålitlig tillförlitlighetSamsung 850 EVO erbjuder hög prestanda med ny och uppgraderad programvara med avancerad signalbehandling garanteras hög nivå av uthållighet och tillförlitlighet, samtidigt som prestandan förbättras.Dessutom upprätthåller Samsungs Dynamic Thermal Guard en optimal arbetstemperatur i SSD-disken vilket bidrar till en längre livslängd.Smärtfri installation med Samsung EVODet är nu enklare än någonsin att uppgradera till en ny Samsung EVO-SSD. Samsungs Onestop Installations Navigator är en omfattande installationsguide, Samsung Onestep erbjuder en smärtfri och smidig installation vilket gör det enkelt för dig att överföra alla dina nuvarande installerade program och filer från din gamla interna hårddisk till en större eller snabbare SSD-disk. Det program kan även överföra operativsystemet till din nya lagringsenhet.OBS: En USB 3.0 till SATA-adapter krävs för överföring av installerade program och filer. Klicka här för att komma till denna produkt! Medföljer ej. SSD SATA 2,5 tum 4,8 94 949 SEK 949 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Hårddisk
 3. SSD SATA 2,5 tum