Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Supersnabb SSD-disk med den senaste V-NAND-tekniken

Samsung 850 Pro Series 256GB

  Art.nr: 207720
  • 256 GB SSD-disk
  • 550 MB/s läshastighet
  • 520 MB/s skrivhastighet
  • Thermal Guard
  • Safeguard

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung 850PRO 256GB Basic

Samsung levererar en utomordentligt snabb SSD-disk med ny 3D V-NAND-teknik som ger ännu snabbare hastigheter än tidigare. Disken har också försetts med smarta funktioner som Safeguard och Thermal Guard som håller din data skyddad. 

V-NAND-teknik

Samsungs 3D V-NAND-SSD är uppbyggd av 32 cellskikt ovanpå varandra för att passa dagens krympande formfaktorer. 3D V-NAND-disken ger dubbelt så hög hastighet som de traditionella NAND-diskarna. Du får överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter.

Lång livslängd

Med dubbelt så lång livslängd än tidigare modeller får du en pålitlig SSD-disk som kommer att fortsätta arbeta så länge du gör det. Samsungs V-NAND-teknik är byggd för att hantera upp till 80 GB om dagen, vilket motsvarar 150 Terabyte skriven data (TBW). Dessutom lämnar Samsung branschens längsta garanti på hela 10 år. 

Safeguard

Samsung 850 Pro har försetts med en egen krypteringsteknik som håller din data säker även om du skulle förlora din dator. Safeguard är ett mjukvarubaserat krypteringsförsvar som säkrar all din data utan att påverka diskens prestanda. 

Thermal Guard

Thermal Guard är ett inbyggt skyddsprogram som håller nere värmen på disken och ser till så att den inte överhettas. Spela tunga spel och arbeta i krävande program är inga problem, disken förblir sval. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

207720 Samsung Samsung 850 Pro Series 256GB MZ-7KE256BW Samsung 850PRO 256GB BasicSamsung levererar en utomordentligt snabb SSD-disk med ny 3D V-NAND-teknik som ger ännu snabbare hastigheter än tidigare. Disken har också försetts med smarta funktioner som Safeguard och Thermal Guard som håller din data skyddad. V-NAND-teknikSamsungs 3D V-NAND-SSD är uppbyggd av 32 cellskikt ovanpå varandra för att passa dagens krympande formfaktorer. 3D V-NAND-disken ger dubbelt så hög hastighet som de traditionella NAND-diskarna. Du får överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter.Lång livslängdMed dubbelt så lång livslängd än tidigare modeller får du en pålitlig SSD-disk som kommer att fortsätta arbeta så länge du gör det. Samsungs V-NAND-teknik är byggd för att hantera upp till 80 GB om dagen, vilket motsvarar 150 Terabyte skriven data (TBW). Dessutom lämnar Samsung branschens längsta garanti på hela 10 år. SafeguardSamsung 850 Pro har försetts med en egen krypteringsteknik som håller din data säker även om du skulle förlora din dator. Safeguard är ett mjukvarubaserat krypteringsförsvar som säkrar all din data utan att påverka diskens prestanda. Thermal GuardThermal Guard är ett inbyggt skyddsprogram som håller nere värmen på disken och ser till så att den inte överhettas. Spela tunga spel och arbeta i krävande program är inga problem, disken förblir sval.  SSD SATA 2,5 tum 4,8 15 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum