Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb SSD på 1 TB med pålitlig prestanda

Samsung 860 QVO 1TB 2,5"

  Art.nr: 1006949
  • 1 TB SSD-disk
  • 550 MB/s läshastighet
  • 520 MB/s skrivhastighet
  • Kompatibel med Samsung Magician
  • Låg strömförbrukning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Samsung 860 QVO-Serien får du här en SSD-disk med utökade och förbättrade funktioner än tidigare. Upplev snabbare läs- och skrivhastighet än upp till 550 och 520 MB/s. Upplev prestanda och hållbarhet med Samsung 860 QVO.

Pålitlig tillförlitlighet

Samsung 860 QVO erbjuder hög tillförlitlighet jämnfört med andra typer av hårddiskar. 860 QVO är byggd med Samsung's V-NAND-teknologi som ger dig överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter.

Samsung Magician

Samsung Magician-programvaran hjälper dig att hålla koll på din enhet. Användarvänliga verktyg hjälper dig att hålla din enhet uppdaterad, övervaka driftens hälsa och hastighet, och till och med öka prestanda.

Vad är en SSD?

En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.

En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska och rörliga delar.

Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar.

1006949 1006949 Samsung Samsung 860 QVO 1TB 2,5" MZ-76Q1T0BW Med Samsung 860 QVO-Serien får du här en SSD-disk med utökade och förbättrade funktioner än tidigare. Upplev snabbare läs- och skrivhastighet än upp till 550 och 520 MB/s. Upplev prestanda och hållbarhet med Samsung 860 QVO. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Pålitlig tillförlitlighet Samsung 860 QVO erbjuder hög tillförlitlighet jämnfört med andra typer av hårddiskar. 860 QVO är byggd med Samsung's V-NAND-teknologi som ger dig överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter. Samsung Magician Samsung Magician-programvaran hjälper dig att hålla koll på din enhet. Användarvänliga verktyg hjälper dig att hålla din enhet uppdaterad, övervaka driftens hälsa och hastighet, och till och med öka prestanda. Vad är en SSD? En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken. En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska och rörliga delar. Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar. SSD SATA 2,5 tum 4,8 24 1279 SEK 1279 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum