Samsung 870 EVO Series 4TB - 4 TB SSD-disk med 560 MB/s läshastighet
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4 TB SSD-disk med 560 MB/s läshastighet

Samsung 870 EVO Series 4TB

  Art.nr: 1016367
  • 4 TB SSD-disk
  • 560 MB/s läshastighet
  • 530 MB/s skrivhastighet
  • Mer kompatibel än någonsin
  • Problemfri uppgradering

Färg/Variant:

4 590:-

Delbetala från 422:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den senaste modellen av världens bästsäljande SSD-serie är äntligen här. 870 EVO använder Samsungs legendariska SSD-teknik - nu med uppgraderad prestanada, tillförlitlighet och kompatibilitet för att passa alla behov, från innehållskreatörer och IT-proffs till vardagsbehov.

Upplev den optimerade prestandan och tillförlitligheten som du bara kan få från en av världens främsta tillverkare av flashminnen. all firmware och alla komponenter. inklusive Samsungs världsberömda DRAM och NAND,  tillverkas Samsungs egna produktionsanläggningar och möjliggör heltäckande integrering för kvalitet som du alltid kan lita på.

Optimerad prestanda

870 EVO uppnår maximala sekventiella överföringshastigheter på 560/530 MB/s via SATA-gränssnitt. Vardagsanvändaren kan nu njuta av SSD-prestanada i proffsklass. Intelligent TurboWrite ger ökad skrivhastighet och bibehållen hög prestanda med en större variabel buffert.

Mer kompatibel än någonsin

870 EVO har kompatibilitetstestats med de vanligaste system och program, inklusive chipset/kretsuppsättningar, moderkort, NAS- och videoinspelningsenheter. 870 EVO är den senaste produkten i den globalt bästsäljande EVO-serien och är kompatibel med praktiskt taget alla system och lämplig för de flesta arbetsuppgifter. 

Problemfri uppgradering

Att uppgradera till 870 EVO är enkelt för alla med en stationär eller bärbar dator som har stöd för 2,5-tums SATA-formfaktor. Denna högpresterande SSD är lättinstallerad - det är bara att ansluta 870 EVO till en SATA-port och låta det senaste migreringsprogrammet sköta resten.

Samsung Magician programvara

Ge din SSD en magisk touch. Den senaste och förbättrade versionen av programmet Samsung Magician 6 hjälper till att hålla din SSD i toppskick. Hantera enkelt din lagringsenhet med hjälp av en rad behändiga verktyg för att hålla den uppdaterad, kontrollera statusen och till och med förbättra prestandan.