Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

1 TB SSD med smarta funktioner och snabba hastigheter

Samsung 870 QVO 1TB 2.5"

  Art.nr: 1013473
  • 1 TB SSD
  • 560 MB/s läshastighet
  • 530 MB/s skrivhastighet
  • Kompatibel med Samsung Magician
  • Låg strömförbrukning

Färg/Variant:

1 090:-

Delbetala från 130:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Samsung 870 QVO-serien får du en SSD med utökade och förbättrade funktioner än tidigare generation. Upplev snabbare läs- och skrivhastigheter och erhåll prestanda, tillförlitlighet och hållbarhet jämfört med föregående Samsung 860-serien.

Samsung QVO 870

Snabbare datahantering

870 QVO läshastigheter på upp till 560 MB/s och skrivhastigheter på upp till 530 MB/s och erbjuder dessutom förbättrad slumpmässig och kontinuerlig läs- och skrivhastighet jämfört med den föregående modellen 860 QVO. Intelligent TurboWrite ger en ökad skrivhastighet och bibehållen hög prestanda.

Samsung QVO 870 SSD

Lång hållbarhet och garanti

870 QVO-serien har en fördubblad livslängd på upp till hela 2 880 TBW (Terrabytes Written) jämfört med den föregående modellen 860 QVO och har 3 års begränsad garanti så att du som användare kan känna dig trygg. Dessutom erbjuds ökad tillförlitlighet med en uppdaterad ECC-algoritm som ser till att du får en stabil prestanda.

Samsung 870 QVO SSD

Enkel uppgradering

Att uppgradera till en SSD i serien 870 QVO är otroligt enkelt för alla som har en stationär eller bärbar dator som har stöd och plats för en 2,5-tums SATA-hårddisk. Denna SSD är bara att ansluta till en SATA-port och låta det senaste migreringsprogrammet (laddas ned via Samsung) sköta resten.

Samsung Magician

Samsung Magician

Den senaste, uppdaterade och förbättrade programmet Samsung Magician (6.1) hjälper dig att hålla din SSD i toppskick. Du kan administrera och hantera din SSD med hjälp av en rad smarta och lättanvända verktyg för hålla den uppdaterad, kontrollera status och till och med optimera prestandan.