Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate Barracuda SSD finns som både 2,5" och som m.2. De ger snabba läs- och skrivhastigheter för att snabba upp din dator i både uppstart, installation och start av program och spel. 

En SSD ökar inte bara prestanda utan kan också användas för att blåsa nytt liv i äldre system. Att köpa en SSD kan spara dig pengar istället för att köpa en ny dator genom att återuppliva den datorn du redan har.

NVMe

NVMe™-gränssnittet erbjuder ökad bandbredd med både platsbesparing och mer prestanda. NVMe är upp till sex gånger snabbare än SATA SSD. 

Titta även på

(0 st)
  • 512 GB m.2 SATA SSD
  • 3400 MB/s läshastighet
  • 2180 MB/s skrivhastighet

1 390:-

Titta även på

(0 st)
  • 512 GB m.2 SATA SSD
  • 3400 MB/s läshastighet
  • 2180 MB/s skrivhastighet

1 390:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Seagate Seagate BarraCuda 510SSD 256GB ZP256CM30041 Seagate Barracuda SSD finns som både 2,5" och som m.2. De ger snabba läs- och skrivhastigheter för att snabba upp din dator i både uppstart, installation och start av program och spel.  En SSD ökar inte bara prestanda utan kan också användas för att blåsa nytt liv i äldre system. Att köpa en SSD kan spara dig pengar istället för att köpa en ny dator genom att återuppliva den datorn du redan har. NVMe NVMe™-gränssnittet erbjuder ökad bandbredd med både platsbesparing och mer prestanda. NVMe är upp till sex gånger snabbare än SATA SSD.  SSD SATA 2,5 tum 849 SEK 849 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum