Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

240 GB SSD designad för NAS-miljöer

Seagate IronWolf 110 SSD 240GB

  Art.nr: 1008683
  • 240 GB SATA SSD
  • 560 MB/s läshastighet
  • 345 MB/s skrivhastighet
  • DuraWrite-teknologi
  • 5 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Seagate IronWolf 110 SSD är en snabb hårddisk byggd för NAS med en kapacitet på 240 GB. Varje enhet innehåller AgileArray firmware för att hålla din NAS stabil för krävande användning och multi-user-miljöer. Den kan användas i en all-flash-array (AFA) eller i en NAS som är kapabel till tiered caching.

DuraWrite-teknologi

IronWolf 110 SSD är en lagringsmedia i företagsklass utrustad med DuraWrite-teknologi, vilket ger ökad prestanda och pålitlighet. Titta på videon nedan för att lära dig mer om den fascinerande tekniken DuraWrite.

Uppnå grym prestanda med din NAS

Småföretag som använder AFA-system kan nyttjas fullt ut med hållbara datahastigheter på upp till 560 MB/s vilket gör det möjligt för servern att leverera mer data i en miljö med flera användare. Genom att använda en AFA, som en Synology FS3017 utrustad med IronWolf 110 kommer din verksamhet till högre nivå inom lagring.

1008683 Seagate Seagate IronWolf 110 SSD 240GB ZA240NM10011 Seagate IronWolf 110 SSD är en snabb hårddisk byggd för NAS med en kapacitet på 240 GB. Varje enhet innehåller AgileArray firmware för att hålla din NAS stabil för krävande användning och multi-user-miljöer. Den kan användas i en all-flash-array (AFA) eller i en NAS som är kapabel till tiered caching. DuraWrite-teknologi IronWolf 110 SSD är en lagringsmedia i företagsklass utrustad med DuraWrite-teknologi, vilket ger ökad prestanda och pålitlighet. Titta på videon nedan för att lära dig mer om den fascinerande tekniken DuraWrite. Uppnå grym prestanda med din NAS Småföretag som använder AFA-system kan nyttjas fullt ut med hållbara datahastigheter på upp till 560 MB/s vilket gör det möjligt för servern att leverera mer data i en miljö med flera användare. Genom att använda en AFA, som en Synology FS3017 utrustad med IronWolf 110 kommer din verksamhet till högre nivå inom lagring. SSD SATA 2,5 tum 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Hårddisk
  3. SSD SATA 2,5 tum