Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Bygger du dina egna datorer så är du bekant med statisk elektricitet och vet att det kan skada dina komponenter till den grad att de inte längre kommer att fungera. Denna risk minimeras när du använder ESD-säkrade (Electro Static Discharge) verktyg.

Denna mejselsats innehåller 18 olika bits samt en förlängare så att du enkelt kan komma åt att skruva utan risk för att en statisk urladdning sker. De olika bits-storlekarna som medföljer listas nedan och är de vanligaste du hittar i datorer och annan elektronik

  • Philips: PH00, PH0, PH1
  • Slot: SL2.0, SL3.0, SL4.0
  • Torx: T4, T5, T6, T8, T10, T15
  • Hylsa: 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0 mm

Flexibelt skaft

Med skruvmejseln får du ett flexibelt skaft som böjer sig så att du enkelt skall kunna komma åt skruvar för till exempel fläktar, processorkylare eller andra svåråtkomliga skruvar.

Koppla enkelt på det flexibla skaftet, välj rätt bits och börja skruva.

Titta även på

(5 st)

Multi-mejselkit med gummerade handtag för ökad komfort och grepp.

149:-

Titta även på

(5 st)

Multi-mejselkit med gummerade handtag för ökad komfort och grepp.

149:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Mission SG Mission SG ESD 2.4 Bygger du dina egna datorer så är du bekant med statisk elektricitet och vet att det kan skada dina komponenter till den grad att de inte längre kommer att fungera. Denna risk minimeras när du använder ESD-säkrade (Electro Static Discharge) verktyg. Denna mejselsats innehåller 18 olika bits samt en förlängare så att du enkelt kan komma åt att skruva utan risk för att en statisk urladdning sker. De olika bits-storlekarna som medföljer listas nedan och är de vanligaste du hittar i datorer och annan elektronik Philips: PH00, PH0, PH1Slot: SL2.0, SL3.0, SL4.0Torx: T4, T5, T6, T8, T10, T15Hylsa: 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0 mm Flexibelt skaft Med skruvmejseln får du ett flexibelt skaft som böjer sig så att du enkelt skall kunna komma åt skruvar för till exempel fläktar, processorkylare eller andra svåråtkomliga skruvar.Koppla enkelt på det flexibla skaftet, välj rätt bits och börja skruva. Installationsmaterial 1,5 2 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Installation & Moddning
  3. Installationsmaterial