Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ESD-matta med stor yta

Mission SG ESD 2.6

  Art.nr: 241340
 • Yta: 50x60 cm
 • Eliminerar statisk elektricitet
 • Perfekt vid datorbygge

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Bygger du dina egna datorer så är du bekant med statisk elektricitet och vet att det kan skada dina komponenter till den grad att de inte längre kommer att fungera. Denna risk minimeras när du använder ESD-säkrade (Electro Static Discharge) verktyg.

Med en ESD-matta som underlag när du bygger din dator eller handhar annan känslig elektronik eliminerar du statisk elektricitet. Detta gör du genom att ansluta kabeln i t.ex chassit eller i ett element. Komplettera med ett armband och en verktygssats som är ESD-säkrat för att vara helt säker på att inte skada komponenter i känslig elektronik.

OBS: bilden är endast illustrerande och chassi samt nätagg och skruvmejsel ingår inte.

Titta även på

(6 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

Titta även på

(6 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

Komplettera ditt köp

(6 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

241340 Mission SG Mission SG ESD 2.6 Bygger du dina egna datorer så är du bekant med statisk elektricitet och vet att det kan skada dina komponenter till den grad att de inte längre kommer att fungera. Denna risk minimeras när du använder ESD-säkrade (Electro Static Discharge) verktyg. Med en ESD-matta som underlag när du bygger din dator eller handhar annan känslig elektronik eliminerar du statisk elektricitet. Detta gör du genom att ansluta kabeln i t.ex chassit eller i ett element. Komplettera med ett armband och en verktygssats som är ESD-säkrat för att vara helt säker på att inte skada komponenter i känslig elektronik. OBS: bilden är endast illustrerande och chassi samt nätagg och skruvmejsel ingår inte. Installationsmaterial 3 3 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Installation & Moddning
 3. Installationsmaterial