Veckans klipp

Sapphire Radeon RX 5700 8GB

Sapphire Radeon RX5700 8GB

  Art.nr: 1009114
  • PCIe 4.0 x 16
  • 1725 MHz turbofrekvens
  • 8 GB GDDR6
  • 256-bit minnesbuss
  • 1 x HDMI och 3 x displayport

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sapphire Radeon™ RX 5700 8 GB är den senaste generationen grafikkort från Sapphire. Med RX 5700 får du den absolut bästa spelupplevelsen, som tar dina VR-spel till nästa nivå. RX 5700 är 9,5% snabbare än RTX 2060 och ger dig en kristallklar och skarp bild som inte hackar. Dessutom har kortet tre stycken displayportar.

Grafik i toppklass

Ett samverkande utförande som är kontrollerat av en inbyggd Asynchronous Compute-motor gör att nästa generations spel kan köras smidigt och effektivt på Radeon GPU. Eftersom fler och fler spel ökar sina grafikeffekter, med exempelvis DirectX 12 och Vulkan, och även kräver fler frekventa programuppdateringar krävs det mer av grafikkorten än tidigare och med Radeon RX 5700 så kan du känna dig trygg med att grafikkortet fortsätter leverera grafik i toppklass.

Konstruerad för VR

Sapphire Radeon RX 5700 är konstruerad för VR-spel. RX5700 gör att du kan uppleva riktigt rika och fördjupande VR-miljöer och genuina spelupplevelser, som är förstärkta av spelarkomfort och kompatibilitet. AMD LiquidVR-tekniken som har den banbrytande tekniken Asynchronous Shaders, hjälper dig att motverka illamående och åksjuka när du spelar VR-spel. Med Radeon RX 5700 möjliggörs en helt ny uppslukande och behaglig VR-upplevelse, där spelarens upplevelse och komfort står i centrum.

AMD Freesync teknologi

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre.

Surroundljud i 3D-format

Med nästa generations Radeon grafikkort får du en revolutionerande ljudbehandlingsmiljö, som skapar den mest realistiska surroundmiljö för VR-spel i 3D-format. Det ger dig en ännu bättre spelupplevelse, där inte bara bilden står i centrum utan även ljudet.

Ta del av Direct® 12

DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara.

Sapphire Radeon RX 5700 8 GB Direct 12

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1009114 Sapphire Sapphire Radeon RX5700 8GB 21294-01-20G Sapphire Radeon™ RX 5700 8 GB är den senaste generationen grafikkort från Sapphire. Med RX 5700 får du den absolut bästa spelupplevelsen, som tar dina VR-spel till nästa nivå. RX 5700 är 9,5% snabbare än RTX 2060 och ger dig en kristallklar och skarp bild som inte hackar. Dessutom har kortet tre stycken displayportar. Grafik i toppklass Ett samverkande utförande som är kontrollerat av en inbyggd Asynchronous Compute-motor gör att nästa generations spel kan köras smidigt och effektivt på Radeon GPU. Eftersom fler och fler spel ökar sina grafikeffekter, med exempelvis DirectX 12 och Vulkan, och även kräver fler frekventa programuppdateringar krävs det mer av grafikkorten än tidigare och med Radeon RX 5700 så kan du känna dig trygg med att grafikkortet fortsätter leverera grafik i toppklass. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Konstruerad för VR Sapphire Radeon RX 5700 är konstruerad för VR-spel. RX5700 gör att du kan uppleva riktigt rika och fördjupande VR-miljöer och genuina spelupplevelser, som är förstärkta av spelarkomfort och kompatibilitet. AMD LiquidVR-tekniken som har den banbrytande tekniken Asynchronous Shaders, hjälper dig att motverka illamående och åksjuka när du spelar VR-spel. Med Radeon RX 5700 möjliggörs en helt ny uppslukande och behaglig VR-upplevelse, där spelarens upplevelse och komfort står i centrum. AMD Freesync teknologi Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre. Surroundljud i 3D-format Med nästa generations Radeon grafikkort får du en revolutionerande ljudbehandlingsmiljö, som skapar den mest realistiska surroundmiljö för VR-spel i 3D-format. Det ger dig en ännu bättre spelupplevelse, där inte bara bilden står i centrum utan även ljudet. Ta del av Direct® 12 DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara. Nyheter från AMD 4,8 4 3490 SEK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Just nu
  3. Nyheter från AMD