Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

AMD Xbox Game Pass PC
AMD Xbox Game Pass PC

Sapphire Radeon™ RX 5700 8 GB är den senaste generationen grafikkort från Sapphire. Med RX 5700 får du den absolut bästa spelupplevelsen, som tar dina VR-spel till nästa nivå. RX 5700 är 9,5% snabbare än RTX 2060 och ger dig en kristallklar och skarp bild som inte hackar. Dessutom har kortet tre stycken displayportar.

Grafik i toppklass

Ett samverkande utförande som är kontrollerat av en inbyggd Asynchronous Compute-motor gör att nästa generations spel kan köras smidigt och effektivt på Radeon GPU. Eftersom fler och fler spel ökar sina grafikeffekter, med exempelvis DirectX 12 och Vulkan, och även kräver fler frekventa programuppdateringar krävs det mer av grafikkorten än tidigare och med Radeon RX 5700 så kan du känna dig trygg med att grafikkortet fortsätter leverera grafik i toppklass.

Konstruerad för VR

Sapphire Radeon RX 5700 är konstruerad för VR-spel. RX5700 gör att du kan uppleva riktigt rika och fördjupande VR-miljöer och genuina spelupplevelser, som är förstärkta av spelarkomfort och kompatibilitet. AMD LiquidVR-tekniken som har den banbrytande tekniken Asynchronous Shaders, hjälper dig att motverka illamående och åksjuka när du spelar VR-spel. Med Radeon RX 5700 möjliggörs en helt ny uppslukande och behaglig VR-upplevelse, där spelarens upplevelse och komfort står i centrum.

AMD Freesync teknologi

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre.

Surroundljud i 3D-format

Med nästa generations Radeon grafikkort får du en revolutionerande ljudbehandlingsmiljö, som skapar den mest realistiska surroundmiljö för VR-spel i 3D-format. Det ger dig en ännu bättre spelupplevelse, där inte bara bilden står i centrum utan även ljudet.

Ta del av Direct® 12

DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara.

Sapphire Radeon RX 5700 8 GB Direct 12

Titta även på

(0 st)
  • 8GB GDDR6 VRAM
  • 1605 MHz GPU-frekvens
  • 1905 MHz turbofrekvens

4 990:-

Titta även på

(0 st)
  • 8GB GDDR6 VRAM
  • 1605 MHz GPU-frekvens
  • 1905 MHz turbofrekvens

4 990:-

Sapphire Sapphire Radeon RX5700 8GB 21294-01-20G Sapphire Radeon™ RX 5700 8 GB är den senaste generationen grafikkort från Sapphire. Med RX 5700 får du den absolut bästa spelupplevelsen, som tar dina VR-spel till nästa nivå. RX 5700 är 9,5% snabbare än RTX 2060 och ger dig en kristallklar och skarp bild som inte hackar. Dessutom har kortet tre stycken displayportar. Grafik i toppklass Ett samverkande utförande som är kontrollerat av en inbyggd Asynchronous Compute-motor gör att nästa generations spel kan köras smidigt och effektivt på Radeon GPU. Eftersom fler och fler spel ökar sina grafikeffekter, med exempelvis DirectX 12 och Vulkan, och även kräver fler frekventa programuppdateringar krävs det mer av grafikkorten än tidigare och med Radeon RX 5700 så kan du känna dig trygg med att grafikkortet fortsätter leverera grafik i toppklass. Konstruerad för VR Sapphire Radeon RX 5700 är konstruerad för VR-spel. RX5700 gör att du kan uppleva riktigt rika och fördjupande VR-miljöer och genuina spelupplevelser, som är förstärkta av spelarkomfort och kompatibilitet. AMD LiquidVR-tekniken som har den banbrytande tekniken Asynchronous Shaders, hjälper dig att motverka illamående och åksjuka när du spelar VR-spel. Med Radeon RX 5700 möjliggörs en helt ny uppslukande och behaglig VR-upplevelse, där spelarens upplevelse och komfort står i centrum. AMD Freesync teknologi Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon ojämnheter i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att grafikkortsprocessorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar screentears på skärmen utan någon fördröjning och latens. Vilket resulterar i att spel flyter på mycket bättre. Surroundljud i 3D-format Med nästa generations Radeon grafikkort får du en revolutionerande ljudbehandlingsmiljö, som skapar den mest realistiska surroundmiljö för VR-spel i 3D-format. Det ger dig en ännu bättre spelupplevelse, där inte bara bilden står i centrum utan även ljudet. Ta del av Direct® 12 DirectX® 12 är den senaste grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara. Grafikkort 4190 SEK 4190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Just nu
  3. AMD Xbox Game Pass PC
  4. Grafikkort