Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ATX-moderkort med stöd för 10:e gen Intel Comet Lake-processorer

ASUS PRIME Z490-P

  Art.nr: 1012754
  • ATX-formfaktor
  • Intel® Z490-chipset
  • Socket 1200
  • M.2 PCIe Gen3 x4
  • Stöd för DDR4 upp till 4600MHz

Kombinera med

ASUS PRIME Z490-P
Produkt du tittar på: ATX-moderkort med stöd för 10:e gen Intel Comet Lake-processorer

2 089:-


  • Pris: 6 776:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS Prime Z490-P är byggt och designat med sann ingenjörskonst, bra kylning i åtanke och prestanda för både dig som gamer, grafisk designer, författare, filmfantast, musiklyssnare eller vad som helst. Detta moderkort är som en kameleont och anpassar sig efter användaren och är ett bra moderkort oavsett vad du skall göra på din dator.

ASUS Prime Z490-P

Stöd för DDR4 XMP upp till 4600MHz

ASUS Prime Z490-P erbjuder hastigheter på upp till 4600 MHz men i många fall är ännu högre frekvenser möjliga. Allt du behöver göra är att kontrollera att dina minnesmoduler är av XMP-typ samt att XMP är aktiverat på ditt moderkort.

Vad är XMP?

DDR4-minnen körs som standard i 2133MHz, men då tweaking och överklockning av minnena är både avancerat och mödosamt, har minnestillverkarna programmerat in XMP-profiler i modulerna. Dessa profiler kan användas för att automatiskt ändra timings för att fungera med din processor och uppnå högre prestanda.

UEFI BIOS

Den mest lättnavigerade och grafiska BIOS har förbättrats för att göra det ännu mer tilltalande. Oavsett om du är en nybörjare kring PC-bygge eller en erfaren överklockare så har EZ och det avancerade läget alla hjälpmedel som kan behövas för att få ditt system att fungera som det ska.

Asus Z490-P USB 3.2 Gen2

USB 3.2 Gen2 Type A

Den senaste USB 3.2-tekniken finns det två portar av på baksidan för att stödja din kringutrustning.

ASUS Z490-P Thunderbolt 3

Thunderbolt 3-stöd

På Z490-P finns det en förberedd anslutning på moderkortet för att koppla in ett tilläggskort om man vill.

Flexibla kylreglage

Med PRIME Z490-P har du omfattande kontroll över fläktar, vattenpumpar och till och med allt-i-ett (AIO) kylare- allt detta genom Fan Expert 4. Oavsett om du kyler med luft eller vatten, konfigurerar Auto-Tuning-läget alla intelligenta parametrar med ett enda klick.

Asus PRIME Z490-P

Dual M.2/NVMe PCIe 

Med en PCIe NVMe + SATA dual-mode design på ena M.2-porten ges du en flexibilitet för att använda den hårddisk som passar dig. Denna konfiguration är utformad för flexibilitet och anpassning så att det passar de flesta användarnas och spelarens önskemål.

1012754 ASUS ASUS PRIME Z490-P 90MB12V0-M0EAY0 ASUS Prime Z490-P är byggt och designat med sann ingenjörskonst, bra kylning i åtanke och prestanda för både dig som gamer, grafisk designer, författare, filmfantast, musiklyssnare eller vad som helst. Detta moderkort är som en kameleont och anpassar sig efter användaren och är ett bra moderkort oavsett vad du skall göra på din dator. Stöd för DDR4 XMP upp till 4600MHz ASUS Prime Z490-P erbjuder hastigheter på upp till 4600 MHz men i många fall är ännu högre frekvenser möjliga. Allt du behöver göra är att kontrollera att dina minnesmoduler är av XMP-typ samt att XMP är aktiverat på ditt moderkort. Vad är XMP? DDR4-minnen körs som standard i 2133MHz, men då tweaking och överklockning av minnena är både avancerat och mödosamt, har minnestillverkarna programmerat in XMP-profiler i modulerna. Dessa profiler kan användas för att automatiskt ändra timings för att fungera med din processor och uppnå högre prestanda. UEFI BIOS Den mest lättnavigerade och grafiska BIOS har förbättrats för att göra det ännu mer tilltalande. Oavsett om du är en nybörjare kring PC-bygge eller en erfaren överklockare så har EZ och det avancerade läget alla hjälpmedel som kan behövas för att få ditt system att fungera som det ska. USB 3.2 Gen2 Type A Den senaste USB 3.2-tekniken finns det två portar av på baksidan för att stödja din kringutrustning. Thunderbolt 3-stöd På Z490-P finns det en förberedd anslutning på moderkortet för att koppla in ett tilläggskort om man vill. Flexibla kylreglage Med PRIME Z490-P har du omfattande kontroll över fläktar, vattenpumpar och till och med allt-i-ett (AIO) kylare- allt detta genom Fan Expert 4. Oavsett om du kyler med luft eller vatten, konfigurerar Auto-Tuning-läget alla intelligenta parametrar med ett enda klick. Dual M.2/NVMe PCIe  Med en PCIe NVMe + SATA dual-mode design på ena M.2-porten ges du en flexibilitet för att använda den hårddisk som passar dig. Denna konfiguration är utformad för flexibilitet och anpassning så att det passar de flesta användarnas och spelarens önskemål. Intel Socket 1200 5 1 2089 SEK 2089 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1200