Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingmoderkort med stöd för 10:e gen Intel Comet Lake-processorer

ASUS TUF GAMING Z490-PLUS

  Art.nr: 1012755
  • ATX formfaktor
  • Intel® Z490-chipset
  • ASUS Aura Sync
  • Socket 1200
  • DDR4 upp till 4600 MHz

Kombinera med

ASUS TUF GAMING Z490-PLUS
Produkt du tittar på: Gamingmoderkort med stöd för 10:e gen Intel Comet Lake-processorer

2 089:-


  • Pris: 6 776:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS TUF GAMING Z490-PLUS är ett moderkort med stöd för senaste Socket 1200 för 10:e generationen av Intel Core Comet Lake-processorer. När man bygger ett system baserat på TUF Z490 bygger du med grym stabilitet och garanterad kompatibilitet. TUF GAMING Z490-PLUS har militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modifiera din dator kan du vara säker på att du gör det på en stabil och hållbar grund med The Ultimate Force (TUF).

ASUS TUF GAMING Z490 PLUS
ASUS AURA SYNC

ASUS Aura Sync

Moderkortet ASUS TUF Z490 Gaming PLUS har utrustats med Aura-Sync belysning. Aura Sync låter dig välja dina favoritljuseffekter från ett brett spektrum av färger. Du kan enkelt koppla ihop din dator med andra Aura Sync-kompatibla produkter såsom möss, hörlurar och annan kringutrustning. Så att hela din gamingstation matchar snyggt.

Bra strömfördelning och prestanda

ASUS TUF Gaming Z490 PLUS moderkort har en 12+2 fas digital PWM + Low-side MOSFETs-design för att stödja de senaste 10:e generationens Intel Core-processorerna. Tack vare det ges otrolig prestanda när det kommer till att leverera kraft till moderkortets mest strömkrävande och energikänsliga komponenter samt leverera förbättrad systemprestanda och skalbarhet för hårdvaran.

Design för avledning av värme

För att hålla VRM-modulen (voltage regulator module) sval har TUF Gaming Z490 fått en massiv kylfläns som avleder värme på ett effektivt sätt vilket resulterar i att VRM-modulen kan jobba på optimalt med att fördela ström utan att överhettas.

Med M.2-kylflänsar avleds även värme från dina SSD av typen M.2 NVMe. Dessa brukar inte bli jättevarma men under belastning och tunga spelsessioner kan de gå upp i värme.

Heatsink ASUS TUF Z490

Stöd för extremt snabba DDR4-minnen

ASUS TUF Gaming Z490 Plus tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4600 MHz (OC-mode). Riktigt grym produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt med "crosstalk" mellan "custom trace paths", så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet.

M.2/NVMe med PCIe 3.0

TUF Gaming Z490 Plus har två stycken M.2 Socket 3-kontakter som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer (0, 1, 5, 10). Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 grymma hastigheter för dina hårddiskar. Ett perfekt val för en hårddisk med operativsystem så att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt med minimala laddningstider. Det finns även stöd för Intel Optane Memory. 

TUF Languard

TUF Languard är ett nätverksskydd på hårdvarunivå som använder signalkopplingsteknik och ytmonterade anti-EMI-kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre flow. Utöver detta har moderkortet elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning

1012755 ASUS ASUS TUF GAMING Z490-PLUS 90MB1340-M0EAY0 ASUS TUF GAMING Z490-PLUS är ett moderkort med stöd för senaste Socket 1200 för 10:e generationen av Intel Core Comet Lake-processorer. När man bygger ett system baserat på TUF Z490 bygger du med grym stabilitet och garanterad kompatibilitet. TUF GAMING Z490-PLUS har militärinspirerade digitala mönster direkt på kortet. Oavsett om du vill arbeta med eller modifiera din dator kan du vara säker på att du gör det på en stabil och hållbar grund med The Ultimate Force (TUF). ASUS Aura Sync Moderkortet ASUS TUF Z490 Gaming PLUS har utrustats med Aura-Sync belysning. Aura Sync låter dig välja dina favoritljuseffekter från ett brett spektrum av färger. Du kan enkelt koppla ihop din dator med andra Aura Sync-kompatibla produkter såsom möss, hörlurar och annan kringutrustning. Så att hela din gamingstation matchar snyggt. Bra strömfördelning och prestanda ASUS TUF Gaming Z490 PLUS moderkort har en 12+2 fas digital PWM + Low-side MOSFETs-design för att stödja de senaste 10:e generationens Intel Core-processorerna. Tack vare det ges otrolig prestanda när det kommer till att leverera kraft till moderkortets mest strömkrävande och energikänsliga komponenter samt leverera förbättrad systemprestanda och skalbarhet för hårdvaran. Design för avledning av värme För att hålla VRM-modulen (voltage regulator module) sval har TUF Gaming Z490 fått en massiv kylfläns som avleder värme på ett effektivt sätt vilket resulterar i att VRM-modulen kan jobba på optimalt med att fördela ström utan att överhettas.Med M.2-kylflänsar avleds även värme från dina SSD av typen M.2 NVMe. Dessa brukar inte bli jättevarma men under belastning och tunga spelsessioner kan de gå upp i värme. Stöd för extremt snabba DDR4-minnen ASUS TUF Gaming Z490 Plus tillåter minnesfrekvenser som är högre än någonsin, upp till 4600 MHz (OC-mode). Riktigt grym produktion säkerställer extremt jämn kvalitet och minimalt med "crosstalk" mellan "custom trace paths", så att du kan njuta av spänningen i överklockade DDR4 med tidsinriktad signalering för överlägsen stabilitet och kompatibilitet. M.2/NVMe med PCIe 3.0 TUF Gaming Z490 Plus har två stycken M.2 Socket 3-kontakter som båda stödjer NVMe RAID-konfigurationer (0, 1, 5, 10). Med en bandbredd på x4 PCI Express® 3.0 ger M.2 grymma hastigheter för dina hårddiskar. Ett perfekt val för en hårddisk med operativsystem så att din dator och dina program körs så snabbt som möjligt med minimala laddningstider. Det finns även stöd för Intel Optane Memory.  TUF Languard TUF Languard är ett nätverksskydd på hårdvarunivå som använder signalkopplingsteknik och ytmonterade anti-EMI-kondensatorer för att säkerställa en mer tillförlitlig anslutning och bättre flow. Utöver detta har moderkortet elektrobevakade och överspänningsskydde komponenter för ökad tolerans mot statisk elektricitet och förbättrat skydd mot överspänning Intel Socket 1200 2089 SEK 2089 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Moderkort
  3. Intel Socket 1200