Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Be Quiet! PureWings 2 är en chassifläkt av hög kvalité med en storlek på 140 mm. Med en fyrkantig design är PureWings 2 idealisk för användning på vattekylningsradiatorer. Tack vare fläktens utformning får du ett överlägset luftflöde med bättre tryckkapacitet och låga ljudnivåer samt låg strömförbrukning. Fläkten är försedd med PWM-fläktstyrning från 1000 RPM och upp till 1500 RPM vilket ger en utmärkt balans mellan kyleffekt och tystgående drift. 

Optimerat fläktflöde

PureWings 2 har fläktblad som är optimerade för att förbättra luftflödet, minska ojud och turbulens som uppstår. Allt för att man ska kunna få en så effektiv kylning som möjligt.

Be-Quiet Be-Quiet PureWings2 140 mm BL047 Be Quiet! PureWings 2 är en chassifläkt av hög kvalité med en storlek på 140 mm. Med en fyrkantig design är PureWings 2 idealisk för användning på vattekylningsradiatorer. Tack vare fläktens utformning får du ett överlägset luftflöde med bättre tryckkapacitet och låga ljudnivåer samt låg strömförbrukning. Fläkten är försedd med PWM-fläktstyrning från 1000 RPM och upp till 1500 RPM vilket ger en utmärkt balans mellan kyleffekt och tystgående drift.  Optimerat fläktflöde PureWings 2 har fläktblad som är optimerade för att förbättra luftflödet, minska ojud och turbulens som uppstår. Allt för att man ska kunna få en så effektiv kylning som möjligt. Chassifläkt 5 2 149 SEK 149 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt