Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

120 mm chassifläkt med vit LED-belysning

Corsair ML120 PRO LED White

  Art.nr: 245896
  • 75 CFM (max)
  • 37 dB (max)
  • Vit LED-belysning
  • 120 mm
  • 2400 RPM

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair ML-serien av PWM-fläktars magnetiska levitations-teknologi och anpassade rotorer ger oöverträffad prestanda och låg ljudnivå. Tack vare sin innovativa design, ger ML-serien av fläktar både högt statiskt tryck och högt luftflöde för en grym prestanda när det kommer till kylning.

Magnetiska kullager

Magnetiska kullager med levitationsteknik ger en lägre ljudnivå, högre prestanda och en längre livslängd så att du kan va säker på att du får vad du förväntar dig av Corsair ML-serien av fläktar.

Full kontroll, låg ljudnivå

Med ett 2000 RPM PWM-kontrollområde levererar ML-serien fläktar total kontroll mellan lågt ljud och luftflöde utan kompromiss. Utbytbara hörn monterade på gummidämpare med anti-vibrationer ger tystare drift vid högre hastigheter. De ultraljusa mittmonterade lysdioderna ger ett ljus och färg som gör att du kan matcha dina fläktar med resten av din dator.

245896 Corsair Corsair ML120 PRO LED White CO-9050041-WW Corsair ML-serien av PWM-fläktars magnetiska levitations-teknologi och anpassade rotorer ger oöverträffad prestanda och låg ljudnivå. Tack vare sin innovativa design, ger ML-serien av fläktar både högt statiskt tryck och högt luftflöde för en grym prestanda när det kommer till kylning. Magnetiska kullager Magnetiska kullager med levitationsteknik ger en lägre ljudnivå, högre prestanda och en längre livslängd så att du kan va säker på att du får vad du förväntar dig av Corsair ML-serien av fläktar. Full kontroll, låg ljudnivå Med ett 2000 RPM PWM-kontrollområde levererar ML-serien fläktar total kontroll mellan lågt ljud och luftflöde utan kompromiss. Utbytbara hörn monterade på gummidämpare med anti-vibrationer ger tystare drift vid högre hastigheter. De ultraljusa mittmonterade lysdioderna ger ett ljus och färg som gör att du kan matcha dina fläktar med resten av din dator. Chassifläkt 4 2 179 SEK 179 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt