Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

140 mm tystgående chassifläkt för effektiv kylning

Fractal Design Dynamic GP-14 White

  Art.nr: 236811
  • 68.4 CFM (max)
  • 18.9 dB (max)
  • Kabel som är lätt att gömma
  • 140 mm fläkt
  • 1000 RPM

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Dynamic GP-14 är en riktig all-purpose-fläkt. Den har bra luftflöde i alla användningsområden och dess anpassade design blir till en vackert estetisk fläkt för att hålla systemet svalt, men ändå lugnt.

Utformad med ledande teknik har Dynamic-serien fläktar med aerodynamiska delar på samma sätt som finns i en flygplansvinges design med bullerdämpande element, vilket resulterar i ett fantastiskt pris-prestanda-förhållande.

236811 Fractal Design Fractal Design Dynamic GP-14 White FD-FAN-DYN-GP14-WT Fractal Design Dynamic GP-14 är en riktig all-purpose-fläkt. Den har bra luftflöde i alla användningsområden och dess anpassade design blir till en vackert estetisk fläkt för att hålla systemet svalt, men ändå lugnt. Utformad med ledande teknik har Dynamic-serien fläktar med aerodynamiska delar på samma sätt som finns i en flygplansvinges design med bullerdämpande element, vilket resulterar i ett fantastiskt pris-prestanda-förhållande. Chassifläkt 4,6 5 139 SEK 139 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt