Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Dynamic GP-14 är en riktig all-purpose-fläkt. Den har bra luftflöde i alla användningsområden och dess anpassade design blir till en vackert estetisk fläkt för att hålla systemet svalt, men ändå lugnt.

Utformad med ledande teknik har Dynamic-serien fläktar med aerodynamiska delar på samma sätt som finns i en flygplansvinges design med bullerdämpande element, vilket resulterar i ett fantastiskt pris-prestanda-förhållande.

Titta även på

(2 st)
  • 140 mm fläkt
  • 1200 RPM (max)
  • Hög tillförlitlighet

199:-

Titta även på

(2 st)
  • 140 mm fläkt
  • 1200 RPM (max)
  • Hög tillförlitlighet

199:-

Fractal Design Fractal Design Dynamic GP-14 White FD-FAN-DYN-GP14-WT Fractal Design Dynamic GP-14 är en riktig all-purpose-fläkt. Den har bra luftflöde i alla användningsområden och dess anpassade design blir till en vackert estetisk fläkt för att hålla systemet svalt, men ändå lugnt. Utformad med ledande teknik har Dynamic-serien fläktar med aerodynamiska delar på samma sätt som finns i en flygplansvinges design med bullerdämpande element, vilket resulterar i ett fantastiskt pris-prestanda-förhållande. Chassifläkt 4,2 4 129 SEK 129 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt