Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design 40 mm Silent Series R3 är en mycket prisvärd chassifläkt med hög prestanda och bra tillförlitlighet. Den är utrustad med en svart robust kabel som ger lång livslängd och är enkelt att gömma. Med den låga fläkthastigheten levererar den en optimerad, tystgående drift.  

Silent Series R3 är ett bra alternativ för att ersätta högljudda eller skadade fläktar i datorer eller i andra elektroniska apparater.

Fractal Design Fractal Design Silent Series R3 40mm FD-FAN-SSR3-40-WT Fractal Design 40 mm Silent Series R3 är en mycket prisvärd chassifläkt med hög prestanda och bra tillförlitlighet. Den är utrustad med en svart robust kabel som ger lång livslängd och är enkelt att gömma. Med den låga fläkthastigheten levererar den en optimerad, tystgående drift.   Silent Series R3 är ett bra alternativ för att ersätta högljudda eller skadade fläktar i datorer eller i andra elektroniska apparater. Chassifläkt 89 SEK 89 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt