Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

RGB-fläkt med bra luftflöde och dubbla LED-ringar

Mission SG FAN 3.6 - A-RGB double ring

  Art.nr: 1008673
  • 120 mm
  • 39,8 CFM
  • 1200 RPM
  • A-RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG FAN 3.6 120 mm är en chassifläkt med 7 st fläktblad. Fläkten flyttar en häpnadsväckande mängd luft jämfört med andra fläktar på samma minimala ljudnivå på 24,8 dB.

Dubbla RGB-ringar

Dessa 120 mm-fläktar är utrustade med dubbla LED-ringar för en effektfull belysning. De har en yttre ring och en inre ring. Varje fläkt är av typen A-RGB vilket betyder att de är adresserbara på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive fläkt och LED-ring.

De dubbla LED-ringarna ger en riktigt häftig effekt om man har flera fläktar samtidigt och skapar en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Bilden ijämte demonstrerar hur det kan se ut i chassit Mission SG GGX 3.6.


Glöm inte att köpa till Mission SG FAN 3.6 - A-RGB Controller för att kunna styra önskad hastighet, ljusstyrka,  färg och effekter.

Mission SG FAN 3.6
Mission SG Fan 3.6

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • RGB-fjärrkontroll
  • Stöd för upp till 8 fläktar
  • Kablar medföljer

149:-

1008673 Mission SG Mission SG FAN 3.6 - A-RGB double ring RGB MPV II Mission SG FAN 3.6 120 mm är en chassifläkt med 7 st fläktblad. Fläkten flyttar en häpnadsväckande mängd luft jämfört med andra fläktar på samma minimala ljudnivå på 24,8 dB. Dubbla RGB-ringar Dessa 120 mm-fläktar är utrustade med dubbla LED-ringar för en effektfull belysning. De har en yttre ring och en inre ring. Varje fläkt är av typen A-RGB vilket betyder att de är adresserbara på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive fläkt och LED-ring. De dubbla LED-ringarna ger en riktigt häftig effekt om man har flera fläktar samtidigt och skapar en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Bilden ijämte demonstrerar hur det kan se ut i chassit Mission SG GGX 3.6.Glöm inte att köpa till Mission SG FAN 3.6 - A-RGB Controller för att kunna styra önskad hastighet, ljusstyrka,  färg och effekter. Chassifläkt 4 1 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt