Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Noctua NF-A14 PWM

En 140 mm chassifläkt av hög kvalité med en fyrkantig ram vilket gör den idealisk för användning på vattekylningsradiatorer. Tack vare fläktens utformning får du ett överlägset luftflöde med bättre tryckkapacitet och låga ljudnivåer samt låg strömförbrukning. Fläkten är försedd med PWM-fläktstyrning från 1200 - 1500 RPM vilket ger en utmärkt balans mellan kyleffekt och tystgående drift. 

Noctua Noctua NF-A14-PWM NF-A14-PWM Noctua NF-A14 PWM En 140 mm chassifläkt av hög kvalité med en fyrkantig ram vilket gör den idealisk för användning på vattekylningsradiatorer. Tack vare fläktens utformning får du ett överlägset luftflöde med bättre tryckkapacitet och låga ljudnivåer samt låg strömförbrukning. Fläkten är försedd med PWM-fläktstyrning från 1200 - 1500 RPM vilket ger en utmärkt balans mellan kyleffekt och tystgående drift.  Chassifläkt 4 10 229 SEK 229 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Chassifläkt