Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fläktkontroller med fjärrkontroll för Mission SG RGB-fläktar

Mission SG FAN 3.6 - A-RGB Controller

  Art.nr: 1008674
  • RGB-fjärrkontroll
  • Stöd för upp till 8 fläktar
  • Kablar medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fläktkontroller med fjärrkontroll för upp till åtta stycken Mission SG A-RGB-fläktar. Kablar för att koppla in fläktkontrollern medföljer så att du kan komma igång direkt. Glöm inte att köpa till Mission SG A-RGB-fläktar.

Med fjärrkontrollen kan du snabbt och smidigt ställa in fläktarna till önskad hastighet, ljusstyrka,  färg och effekt utan att behöva någon programvara.

Komplettera ditt köp

(7 st)
  • 39,8 CFM (max)
  • 24,8 dB (max)
  • A-RGB-belysning

199:-

1008674 Mission SG Mission SG FAN 3.6 - A-RGB Controller AURA + PWM version Fläktkontroller med fjärrkontroll för upp till åtta stycken Mission SG A-RGB-fläktar. Kablar för att koppla in fläktkontrollern medföljer så att du kan komma igång direkt. Glöm inte att köpa till Mission SG A-RGB-fläktar. Med fjärrkontrollen kan du snabbt och smidigt ställa in fläktarna till önskad hastighet, ljusstyrka,  färg och effekt utan att behöva någon programvara. Fläktkontroll 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Fläktkontroll