Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Be Quiet! Dark Rock 4 är en effektiv och tystgående CPU-kylare som passar de flesta Intel® och AMD™ sockets. Kylaren gör sig bra i både trånga utrymmen och stora utrymmen. Fläktens nio blad är optimerade för bästa prestanda och låter minimalt - även vid full effekt. Kylflänsen består av sex stycken heatpipes som snabbt leder värmen bort från din processor. Det gör att din dator alltid presterar till max!

Håll din dator kyld

Dark Rock 4 är utrustad med sex stycken heatpipes som snabbt leder värmen bort från din processor. Kylflänsarna är optimerade för ett bättre luftflöde och för en ökad luftcirkulation. Den speciella svarta beläggningen med keramiska partiklar är framtagen för att leda bort värmen så att din dator håller sig kyld i många timmar.

Total tystnad

Be Quiet! Silent Wings 135mm PWM-fläkt har nio luftflödesoptimerade fläktblad och en sexpolig motor för att minimerar vibrationer och oljud. Silent Wings kyler ner din dator utan en massa oljud, även på full effekt.

Passar till en mängd olika processorer

Du kan använda Dark Rock 4 tillsammans med Intel 1150 LGA, 1151 LGA, 1155 LGA, 1156 LGA, och AMD FM1, FM2/+, AM2/+ AM3/+ och AM4.

Titta även på

(1 st)
  • Kompatibel med Intel® och AMD™ sockets
  • Tystgående - max. 24.3dB
  • Monteringssats ingår

990:-

Titta även på

(1 st)
  • Kompatibel med Intel® och AMD™ sockets
  • Tystgående - max. 24.3dB
  • Monteringssats ingår

990:-

Be-Quiet Be-Quiet Dark Rock 4 BK021 Be Quiet! Dark Rock 4 är en effektiv och tystgående CPU-kylare som passar de flesta Intel® och AMD™ sockets. Kylaren gör sig bra i både trånga utrymmen och stora utrymmen. Fläktens nio blad är optimerade för bästa prestanda och låter minimalt - även vid full effekt. Kylflänsen består av sex stycken heatpipes som snabbt leder värmen bort från din processor. Det gör att din dator alltid presterar till max! Håll din dator kyld Dark Rock 4 är utrustad med sex stycken heatpipes som snabbt leder värmen bort från din processor. Kylflänsarna är optimerade för ett bättre luftflöde och för en ökad luftcirkulation. Den speciella svarta beläggningen med keramiska partiklar är framtagen för att leda bort värmen så att din dator håller sig kyld i många timmar. Total tystnad Be Quiet! Silent Wings 135mm PWM-fläkt har nio luftflödesoptimerade fläktblad och en sexpolig motor för att minimerar vibrationer och oljud. Silent Wings kyler ner din dator utan en massa oljud, även på full effekt. Passar till en mängd olika processorer Du kan använda Dark Rock 4 tillsammans med Intel 1150 LGA, 1151 LGA, 1155 LGA, 1156 LGA, och AMD FM1, FM2/+, AM2/+ AM3/+ och AM4. Processorkylning 790 SEK 790 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Processorkylning