Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extremt effektiv kylare med RGB-belysning till din processor

Deepcool GAMMAXX GT - RGB CPU cooler

  Art.nr: 247106
  • AMD Socket: AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1
  • Intel Socket: LGA2011-v3/LGA2011/LGA1366/LGA115X
  • RGB-belysning
  • Fläkthastighet: 500-1500 RPM
  • Luftflöde: 70 CFM

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

För att ge gamers det bästa med helt ny upplevelse när det kommer till luftkylda processorer, levererar Deepcool Gammaxx GT. Den har en snygg RGB-belysning och en optimerad kylning, vilket ger en högkvalitativ kylare som inte bara är gjord som en optimal lösning för din värmeavledning men också en snygg dator med RGB-ljus.

Högkvalitativt aluminiumhölje med högteknologisk stil och RGB-belysning, är definitivt ett snygg tillägg till ditt datorbygge.

RGB-kontroll

RGB-funktionen i aluminiumtoppen och RGB-fläkten är synkroniserade för att kunna visa fantastiska ljuseffekter samtidigt så att färgschemat för din dator kan enkelt anpassas med den trådbundna styrenheten.

Om du har ett moderkort som stödjer RGB-belysning, är styrning via mjukvara tillgänglig genom att ansluta den medföljande RGB-kontakten till RGB-huvudet på moderkortet.

Bra kylförmåga

För extra effektiv och kraftfull kylförmåga är Gammaxx kylfläns uppgraderad med den senaste 0,5 mm tjockleken, kombinerat med 4 värmepipor som direkt kan avleda värmen från din processor.

Komplettera ditt köp

(7 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

247106 Deepcool Deepcool GAMMAXX GT - RGB CPU cooler CA-GAMMAXX-GT För att ge gamers det bästa med helt ny upplevelse när det kommer till luftkylda processorer, levererar Deepcool Gammaxx GT. Den har en snygg RGB-belysning och en optimerad kylning, vilket ger en högkvalitativ kylare som inte bara är gjord som en optimal lösning för din värmeavledning men också en snygg dator med RGB-ljus. Högkvalitativt aluminiumhölje med högteknologisk stil och RGB-belysning, är definitivt ett snygg tillägg till ditt datorbygge. RGB-kontroll RGB-funktionen i aluminiumtoppen och RGB-fläkten är synkroniserade för att kunna visa fantastiska ljuseffekter samtidigt så att färgschemat för din dator kan enkelt anpassas med den trådbundna styrenheten. Om du har ett moderkort som stödjer RGB-belysning, är styrning via mjukvara tillgänglig genom att ansluta den medföljande RGB-kontakten till RGB-huvudet på moderkortet. Bra kylförmåga För extra effektiv och kraftfull kylförmåga är Gammaxx kylfläns uppgraderad med den senaste 0,5 mm tjockleken, kombinerat med 4 värmepipor som direkt kan avleda värmen från din processor. Processorkylning 5 1 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Processorkylning