Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högpresterande kylning till din processor med 2x140 mm fläktar

NZXT Kraken X62

  Art.nr: 242235
 • 1151, 1150, 1155, 1156, 1366, 2011, 2011-3
 • FM2, FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2 (AM4*)
 • Reaktiva RGB-funktioner
 • 2x140mm fläktar
 • 6 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den helt nya Kraken-serien har den mest avancerade mjukvaran för att kontrollera din processorkylning. Genom CAM-programvarans gränssnitt kan du finjustera inställningar för att säkerställa en optimal prestanda även i de mest intensiva spelsessioner. Allt, inklusive pump, radiator, och fläktarna har gjorts om för att ge dig den bästa upplevelsen med vätskekylning, allt backas upp av en 6-års garanti.

 • Nykonstruerad pump för grym prestanda
 • Individuellt inställbara RGB-funktioner
 • Mjukvara CAM för ultimat kontroll
 • Aer P radiator-optimerade fläktar (2x140 mm)
 • Förstärkta och förlängda slangar för ökad hållbarhet
 • 6 års garanti

Framtagen för prestanda

Kraken-serien har en ny pump som är både tystare och kan förflytta mer vätska än tidigare generationer. Den förbättrade konstruktionen ger överlägsen kylning med effektivitet samtidigt som den håller ljudnivån till ett minimum.

Full kontroll med mjukvaran CAM

Den nya Kraken X62 möjliggör oberoende inställning för fläkten och pumpkapacitet . Genom CAM's intuitiva design och fullständig mjukvaruintegration, kan de mest exakta och precisa inställningar göras enkelt.
Genom att optimera kylningen och anpassa den till aktivitet kommer du alltid att ha en perfekt kylning sett till belastningen och det håller dessutom alltid en minimal ljudnivå.

Reaktiva RBG-funktioner

Anpassa pumpen med avancerade RGB-ljuseffekter. Kraken X62 innehåller många anpassningsbara förinställningar och reaktiva lägen för att reagera på förändringar i systemförhållanden såsom temperatur och ljud.

*Om du har nya AMD Ryzen och behöver en bracket för Socket AM4 beställer du det av NZXT https://www.nzxt.com/am4-bracket.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

NZXT NZXT Kraken X62 RL-KRX62-02 Den helt nya Kraken-serien har den mest avancerade mjukvaran för att kontrollera din processorkylning. Genom CAM-programvarans gränssnitt kan du finjustera inställningar för att säkerställa en optimal prestanda även i de mest intensiva spelsessioner. Allt, inklusive pump, radiator, och fläktarna har gjorts om för att ge dig den bästa upplevelsen med vätskekylning, allt backas upp av en 6-års garanti. Nykonstruerad pump för grym prestandaIndividuellt inställbara RGB-funktionerMjukvara CAM för ultimat kontrollAer P radiator-optimerade fläktar (2x140 mm)Förstärkta och förlängda slangar för ökad hållbarhet6 års garanti Framtagen för prestanda Kraken-serien har en ny pump som är både tystare och kan förflytta mer vätska än tidigare generationer. Den förbättrade konstruktionen ger överlägsen kylning med effektivitet samtidigt som den håller ljudnivån till ett minimum. Full kontroll med mjukvaran CAM Den nya Kraken X62 möjliggör oberoende inställning för fläkten och pumpkapacitet . Genom CAM's intuitiva design och fullständig mjukvaruintegration, kan de mest exakta och precisa inställningar göras enkelt.Genom att optimera kylningen och anpassa den till aktivitet kommer du alltid att ha en perfekt kylning sett till belastningen och det håller dessutom alltid en minimal ljudnivå. Reaktiva RBG-funktioner Anpassa pumpen med avancerade RGB-ljuseffekter. Kraken X62 innehåller många anpassningsbara förinställningar och reaktiva lägen för att reagera på förändringar i systemförhållanden såsom temperatur och ljud. *Om du har nya AMD Ryzen och behöver en bracket för Socket AM4 beställer du det av NZXT https://www.nzxt.com/am4-bracket. Processorkylning 4 3 1349 SEK 1349 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Kylning
 3. Processorkylning