Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv CPU-kylare med RGB och stöd för både Intel och AMD

Zalman CNPS17X CPU Cooler

  Art.nr: 1009738
 • Intel Socket 2066, 2011-V3, 2011, 115X
 • AMD AM4, AM3+
 • Hastighet: 800 ~ 1500 RPM
 • Luftflöde: 61 CFM
 • RGB-belysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZALMAN CNPS17X är en tystgående men högpresterande CPU-kylare som passar till de flesta Intel och AMD sockets. Den medföljande 140 mm-fläkten har en fenliknande design på fläktbladen som bidrar till den låga ljudnivån på max 29 dB, samtidigt som luftflödet optimeras ytterligare. 

Specialdesignade fläktblad

För att minimera ljud och vibrationer av hög effektivitet är fläktarna utrustade med Zalman's patenterade fläktblad Dual Blade. De ökar luftflödet genom att dra luft ner igenom de dubbla fläktbladen och skicka ut den i tre stadiga luftströmmar. En stabil luftström ger också en effektivare kylning och en lägre ljudnivå.

Zalman CNPS20X

Vibrationsdämpande fäste

Fästet som håller Zalman CNPS17X på plats har en design likt spindelben för att minimera vibrationer från fläkten och på så vis även bidra till en tystare processorkylning. Det är även inbyggd RGB-belysning i fästet för en schysst effekt.

RGB med bra kompabilitet

Den inbyggda RGB-belysningen låter dig matcha resten av din dator med önskad färg och/eller effekt. Förutom att det finns en programvara som Zalman själva bjuder på (Z-Sync) så är den även kompatibel med Spectrum RGB-sync och Razer Chroma RGB.

Kylpasta medföljer

Med CNPS17X kommer det en spruta med kylpasta. Det är Zalmans ZM-STC8 som ligger med i kartongen och den är optimal för att göra kylningsprocessen ännu mer effektiv än övriga märken för kylpasta. Kylpastan appliceras mellan kylarens bas och processorns top.

Titta även på

(1 st)
 • Intel Socket 2066, 2011-V3, 2011, 115X
 • AMD AM4, AM3+
 • Hastighet: 800 ~ 1500 RPM

699:-

Titta även på

(1 st)
 • Intel Socket 2066, 2011-V3, 2011, 115X
 • AMD AM4, AM3+
 • Hastighet: 800 ~ 1500 RPM

699:-

1009738 Zalman Zalman CNPS17X CPU Cooler CNPS17X ZALMAN CNPS17X är en tystgående men högpresterande CPU-kylare som passar till de flesta Intel och AMD sockets. Den medföljande 140 mm-fläkten har en fenliknande design på fläktbladen som bidrar till den låga ljudnivån på max 29 dB, samtidigt som luftflödet optimeras ytterligare.  Specialdesignade fläktblad För att minimera ljud och vibrationer av hög effektivitet är fläktarna utrustade med Zalman's patenterade fläktblad Dual Blade. De ökar luftflödet genom att dra luft ner igenom de dubbla fläktbladen och skicka ut den i tre stadiga luftströmmar. En stabil luftström ger också en effektivare kylning och en lägre ljudnivå. Vibrationsdämpande fäste Fästet som håller Zalman CNPS17X på plats har en design likt spindelben för att minimera vibrationer från fläkten och på så vis även bidra till en tystare processorkylning. Det är även inbyggd RGB-belysning i fästet för en schysst effekt. RGB med bra kompabilitet Den inbyggda RGB-belysningen låter dig matcha resten av din dator med önskad färg och/eller effekt. Förutom att det finns en programvara som Zalman själva bjuder på (Z-Sync) så är den även kompatibel med Spectrum RGB-sync och Razer Chroma RGB. Kylpasta medföljer Med CNPS17X kommer det en spruta med kylpasta. Det är Zalmans ZM-STC8 som ligger med i kartongen och den är optimal för att göra kylningsprocessen ännu mer effektiv än övriga märken för kylpasta. Kylpastan appliceras mellan kylarens bas och processorns top. Processorkylning 649 SEK 649 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Kylning
 3. Processorkylning