Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tystgående CPU-kylare med 4 heatpipes

Zalman CNPS9X OPTIMA CPU Cooler

  Art.nr: 1008656
 • Intel LGA115X, 775
 • AMD AM4, AM3(+), AM2(+), FM2(+)
 • Hastighet: 600 ~ 1500 RPM
 • 1st 120 mm Shark Fin Blade-fan
 • Lång livslängd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CNPS9X från ZALMAN är en tystgående och väloptimerad CPU-kylare som passar till de flesta Intel® och AMD™ sockets. Den medföljande 120 mm-fläkten har en fenliknande design på fläktbladen som bidrar till den låga ljudnivån på max 62 dB, samtidigt som luftflödet optimeras ytterligare. 

Tålig konstruktion

Användandet av ett gevärlager i kontrast till kullager i fläkten bidrar till lägsta möjliga friktion. Med lägre friktion kan fläkten snurra på längre och bibehålla samma låga ljudnivå. Tillsammans med PWM-stödet, som gör att fläkten anpassar varvantalet till CPU-temperaturen, försäkras den långa livslängden och du kan vara säker på att ditt system hålls välkylt en lång tid framöver.

Fyra heatpipes med DTH-bas

Kylaren är utrustad med fyra heatpipes placerade i basen, i direkt anslutning till din CPU. Denna teknik gör så att värme från din processor direkt avleds till kylarens heatpipes och att CPU:n ges riktigt goda förutsättningar att prestera på topp, utan risk för överhettning.

Passar till en mängd olika processorer

CNPS9X är kompatibel out-of-the-box med Intel socket LGA115X och 775, samt AMD socket AM4, AM3+, AM3, FM2+ och FM2.

Titta även på

(30 st)
 • Kompatibel med Intel® och AMD™ sockets
 • Tystgående - max. 26.8dB
 • Hastighet: 1500 RPM

379:-

Titta även på

(30 st)
 • Kompatibel med Intel® och AMD™ sockets
 • Tystgående - max. 26.8dB
 • Hastighet: 1500 RPM

379:-

Komplettera ditt köp

(10 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1008656 Zalman Zalman CNPS9X OPTIMA CPU Cooler CNPS9X OPTIMA CNPS9X från ZALMAN är en tystgående och väloptimerad CPU-kylare som passar till de flesta Intel® och AMD™ sockets. Den medföljande 120 mm-fläkten har en fenliknande design på fläktbladen som bidrar till den låga ljudnivån på max 62 dB, samtidigt som luftflödet optimeras ytterligare.  Tålig konstruktion Användandet av ett gevärlager i kontrast till kullager i fläkten bidrar till lägsta möjliga friktion. Med lägre friktion kan fläkten snurra på längre och bibehålla samma låga ljudnivå. Tillsammans med PWM-stödet, som gör att fläkten anpassar varvantalet till CPU-temperaturen, försäkras den långa livslängden och du kan vara säker på att ditt system hålls välkylt en lång tid framöver. Fyra heatpipes med DTH-bas Kylaren är utrustad med fyra heatpipes placerade i basen, i direkt anslutning till din CPU. Denna teknik gör så att värme från din processor direkt avleds till kylarens heatpipes och att CPU:n ges riktigt goda förutsättningar att prestera på topp, utan risk för överhettning. Passar till en mängd olika processorer CNPS9X är kompatibel out-of-the-box med Intel socket LGA115X och 775, samt AMD socket AM4, AM3+, AM3, FM2+ och FM2. Processorkylning 5 3 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Kylning
 3. Processorkylning