ASUS ROG STRIX LC 240 RGB (2x120mm) - RGB-Vattenkylare med stöd för Aura Sync
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

RGB-Vattenkylare med stöd för Aura Sync

ASUS ROG STRIX LC 240 RGB (2x120mm)

  Art.nr: 1016041
  • För både AMD & Intel
  • 2 x 120 mm ARGB-fläktar
  • Ljudnivå upp till 37.6 dB
  • Fläkthastighet 800 - 2500 RPM
Färg/Variant: Svart

1 649:-

Delbetala från 176:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ROG Strix LC 240 RGB är en effektiv vattenkylare till din processor, utrustad med stöd för Aura Sync och har dubbla ROG 120 mm adresserbara RGB-kylfläktar. De förstärkta slangarna har en längd på 38 cm och ger dig den flexibiliteten du kan tänkas behöva. Vattenkylningen är kompatibel med ett brett utbud av Intel- och AMD-moderkortplattformar, vilket ger dig flexibiliteten att para ihop det med just din processor.

Effektfull RGB-belysning

ROG Strix LC RGB-serie kylare har den ikoniska ROG-logotypen, signatur-snedstreck på pumphuset och kylarfläkten som alla lyser med Aura RGB-belysning. Ljuset och effekterna kan anpassas för att matcha systemets färger för ett enhetligt utseende som är helt ditt eget.

ROG Strix LC RGB-högpresterande CPU-vätskekylare är perfekt för RGB-entusiaster. De har samma slutna slingdesign som vår Strix LC-serie men med den extra fördelen med adresserbara RGB-radiatorfläktar - vilket gör att du kan frigöra den fulla potentialen för din Intel- eller AMD-processor, samtidigt som du förstärker ditt byggande med lysande flerfärgsbelysning. Med prestanda, funktioner och stil som du förväntar dig av ROG är Strix LC RGB-kylare redo att bli en viktig del av ditt spelsystem.

Högkvalitativa fläktar

ROG-kylfläktarna är speciellt inställda för att ge optimal prestanda med ROG Strix LC RGB-radiatorer, som genererar 81CFM / 5,0 mm H2O för överlägsen kylningseffektivitet.

Utmärkt värmeavledning

ROG Strix LC RGB-serien är utrustad med den senaste kylplattformen med mikrokanaler som ger mer värmeavledningsområde för processorvärme. Denna innovativa funktion minskar termiskt motstånd för effektivare prestanda och svalare temperaturer.

Med fyra-stifts PWM-kontroll för både pump- och kylfläktar levererar vatenkylaren exakt hastighetskontroll för perfekt balans mellan prestanda och akustik i varje scenario.