Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tyst och effektiv kylning med upplyst pumphuvud

Corsair Hydro H100i PRO

  Art.nr: 1006148
  • Passar till LGA 1151
  • Passar till AM4
  • upp till 2400 RPM
  • Häftig RGB-belysning
  • 5 års garantitid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair H100i PRO är Corsairs tystaste CPU-kylare någonsin. Vi har lagt till en tystare pump, ML Series magnetiska levitationsfläktar, Nero RPM-läge och tyst start för att minska bruset till ett minimum. Ett helt nytt kompakt RGB-pumphuvud med djärv styling gör Hydro Series PRO din dator till en mer välkyld och tystare dator.

Enkel installation

En modulär och verktygsfritt monteringsfäste möjliggör snabb och smärtfri installation på alla moderna Intel och AMD AM4-processorer.

Corsair iCUE

CORSAIR iCUE-programvaran gör det möjligt att justera RGB-belysning, individuella fläkthastigheter och pumphastighet med övervakning av CPU- och kyltemperaturer. 

Håll din dator tyst men välkyld

Slipp höra irriterande fläktljud med H100i PRO. Magnetiska levitations lager betyder galen kylkraft och jämn och tyst rotation, men om det fortfarande inte är tillräckligt tyst för dig, stannar vår Nero RPM-kylprofil i Corsair iCUE-programmen dina fläktar helt och hållet vid låga temperaturer.

Komplettera ditt köp

(10 st)
  • Avleder statisk elektricitet
  • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1006148 Corsair Corsair Hydro H100i PRO CW-9060033-WW Corsair H100i PRO är Corsairs tystaste CPU-kylare någonsin. Vi har lagt till en tystare pump, ML Series magnetiska levitationsfläktar, Nero RPM-läge och tyst start för att minska bruset till ett minimum. Ett helt nytt kompakt RGB-pumphuvud med djärv styling gör Hydro Series PRO din dator till en mer välkyld och tystare dator. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Enkel installation En modulär och verktygsfritt monteringsfäste möjliggör snabb och smärtfri installation på alla moderna Intel och AMD AM4-processorer. Corsair iCUE CORSAIR iCUE-programvaran gör det möjligt att justera RGB-belysning, individuella fläkthastigheter och pumphastighet med övervakning av CPU- och kyltemperaturer.  Håll din dator tyst men välkyld Slipp höra irriterande fläktljud med H100i PRO. Magnetiska levitations lager betyder galen kylkraft och jämn och tyst rotation, men om det fortfarande inte är tillräckligt tyst för dig, stannar vår Nero RPM-kylprofil i Corsair iCUE-programmen dina fläktar helt och hållet vid låga temperaturer. Vattenkylning till dator 4,7 6 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Vattenkylning till dator