Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Hydro-serien H100x är en CPU-kylare med extrem prestanda, som packar dubbla 120mm CORSAIR SP-fläktar och en 240mm radiator till ett nöjespaket. Med PWM-fläktar som sträcker sig mellan 600 rpm och 1.700 rpm, är det enkelt att byta från låg hastighet till hög hastighet när du behöver kyla ner din CPU. En helt ny termiskt optimerad kylplatta och ljuddämpande pumpdesign är inrymda i ett snyggt pumphuvud som är belyst med vitt ljus. Genom att kombinera de viktigaste egenskaperna hos CORSAIR Hydro-serien och hög prestanda, sätter H100x extrem CPU-kylning inom räckhåll.

Håll din processor välkyld

Med Corsair Hydro H100X kan du skydda din hårdvara och öka din processors överklockningspotential. Med dubbla fläktar och en dubbelt så bred kylare levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H100X levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage.

Avancerad fläktdesign

Tack vare dem medföljande 120mm fläktarna som har specialbyggda rotationsblad kan du vara säker på att du får ett stabilt luftflöde med låg ljudnivå och långvarig kylning.

Titta även på

(3 st)
  • Passar till LGA 1151
  • Passar till AM4
  • upp till 2400 RPM

1 269:-

Titta även på

(3 st)
  • Passar till LGA 1151
  • Passar till AM4
  • upp till 2400 RPM

1 269:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Corsair Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW Corsair Hydro-serien H100x är en CPU-kylare med extrem prestanda, som packar dubbla 120mm CORSAIR SP-fläktar och en 240mm radiator till ett nöjespaket. Med PWM-fläktar som sträcker sig mellan 600 rpm och 1.700 rpm, är det enkelt att byta från låg hastighet till hög hastighet när du behöver kyla ner din CPU. En helt ny termiskt optimerad kylplatta och ljuddämpande pumpdesign är inrymda i ett snyggt pumphuvud som är belyst med vitt ljus. Genom att kombinera de viktigaste egenskaperna hos CORSAIR Hydro-serien och hög prestanda, sätter H100x extrem CPU-kylning inom räckhåll. Håll din processor välkyld Med Corsair Hydro H100X kan du skydda din hårdvara och öka din processors överklockningspotential. Med dubbla fläktar och en dubbelt så bred kylare levererar effektiv kylning och ser till att hålla din processor sval. Hydro H100X levereras fylld med kylvätska som inte behöver fyllas på. Minimal kylvätskeavdunstning bidrar till lång livslängd, och det elastiska materialet ger både hög flexibilitet och ett utmärkt skydd mot läckage. Avancerad fläktdesign Tack vare dem medföljande 120mm fläktarna som har specialbyggda rotationsblad kan du vara säker på att du får ett stabilt luftflöde med låg ljudnivå och långvarig kylning. Vattenkylning till dator 5 4 890 SEK 890 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Kylning
  3. Vattenkylning till dator